Οριστικό: Ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο!

ΟΦΗ

Eπιβεβαίωση του Capitano.gr με τον ΟΦΗ να κλείνει μία σπουδαία μεταγραφή κάνοντας δικό του τον Βασίλη Λαμπρόπουλο!

Μία πολύ σημαντική προσθήκη στην άμυνα έκανε ο ΟΦΗ, ο οποίος συμφώνησε με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο που επαναπατρίζεται μετά τη σπουδαία καριέρα που έκανε σε Ισπανία και Γερμανία! Επιβεβαιώνεται έτσι το ρεπορτάζ του Capitano.gr πως οι δύο πλευρές είναι κοντά στον «γάμο».

Ο ΟΦΗ ενημέρωσε για το σπουδαίο deal, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν (ο 33χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Μπόχουμ) και τον παίκτη να αναμένεται το πρωί της Δευτέρας στο Ηράκλειο για τα ιατρικά και τις υπογραφές. Στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΟΦΗ και θα τεθεί στη διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Οπως είχαμε γράψει ο ΟΦΗ στόχευε από το «πάνω ράφι» για τη δεύτερη μεταγραφή του στόπερ θέλοντας να προσθέσει και ποιότητα και εμπειρία, ενώ η συγκεκριμένη υπόθεση είχε μπει στην τελική ευθεία.

Ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος πέρασε για μία διετία από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, έχει μακρά παρουσία στην Ελλάδα έχοντας θητεύσει, μεταξύ άλλων, σε Αστέρα Τρίπολης, Πανιώνιο και ΑΕΚ, με την οποία στην πενταετία που φόρεσε την φανέλα της πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος κι ενός κυπέλλου.

Το 2019 «μετακόμισε» στην Ισπανία για λογαριασμό της Λα Κορούνια, ενώ το 2020 συνέχισε στην Μπόχουμ. Τη σεζόν που μας πέρασε ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ μέτρησε 15 συμμετοχές στην Bundesliga με την Μπόχουμ με τη φανέλα της οποίας έκανε συνολικά 51 παιχνίδια από το 2020. Πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τη γερμανική ομάδα και ο ΟΦΗ με μεθοδικότητα και επιμονή άρχισε το... στενό μαρκάρισμα στον ποδοσφαιριστή και κατάφερε να εξασφαλίσει το «ναι» του Λαμπρόπουλου και να τον φέρει στο «Γεντί Κουλέ»!

Με την απόκτηση Λαμπρόπουλου, ο ΟΦΗ κάνει μία δυνατή ομάδα στην άμυνα αποτελούμενη από τους Βούρο, Πασαλίδη, Καρώ, Γιαννούλη και το νέο μεταγραφικό απόκτημα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.