Ο ΟΦΗ συνεχίζει κανονικά και περιμένει

SMS

Μία πρωτόγνωρη κατάσταση καλείται να αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ λόγω των έκτακτων μέτρων στο Ηράκλειο

Τα έκτακτα μέτρα που αποφάσισε ο Νίκος Χαρδαλιάς για το Ηράκλειο και που πρώτο αποκάλυψε το cretalive.gr, έχουν δημιουργήσει εύλογα ερωτήματα σχετικά με τον αγώνα του ΟΦΗ για το Europa League κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού. Βέβαια, τα ίδια ερωτήματα αφορούν και το ενδεχόμενο να παίξει ο ΟΦΗ εντός έδρας για το πρωτάθλημα την 1η αγωνιστική εφόσον αρχίσει η Super League στις 12 Σεπτεμβρίου.

Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν υπάρχει κάτι και η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση τόσο για τον ΟΦΗ, αλλά και για το Ηράκλειο γενικότερα. Ο ΟΦΗ προφανώς και ακολουθεί κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο, αλλά το θέμα δεν αφορά τον ΟΦΗ, αλλά την κυβέρνηση. Δηλαδή, η κυβέρνηση είναι αυτή που θα αποφασίσει και ανάλογα θα δούμε αν θα υπάρξει θέμα με τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 17 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την απόφαση για τα έκτακτα μέτρα στο Ηράκλειο δεν έχει φτάσει κάποια ενημέρωση στον ΟΦΗ, ο οποίος συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του. Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι τα μέτρα ισχύουν για 14 ημέρες, από Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου έως Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι είναι στις 17 οπότε θεωρητικά δεν τίθεται κάποιο ζήτημα, αλλά με τον κορωνοϊό και τις εξελίξεις ποτέ δεν μπορείς να είσαι ήσυχος. Εξάλλου μιλάμε για ένα ειδικό καθεστώς που είναι πρωτόγνωρο για το Ηράκλειο.

Επίσης, το πρωί της Τρίτης θα βρίσκεται στο Ηράκλειο ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας προκειμένου να συμμετάσχει σε συνάντηση για τη διαχείριση της πανδημίας. Η συνάντηση θα λάβει χώρα στις 10.30 το πρωί στα γραφεία της 7ης ΥΠΕ.

Τέλος, θυμίζουμε ότι ο ΟΦΗ έχει δηλώσει δεύτερη έδρα το ΟΑΚΑ για την Ευρώπη, οπότε δεν αποκλείεται να γίνει το παιχνίδι εκεί, αν βέβαια είναι έτοιμο μετά τις εργασίες για την αλλαγή του χλοοτάπητα. Αν μπει στην εξίσωση και αυτό, τότε... θα χαθεί η μπάλα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να θέτει σε κίνδυνο το ματς της κρητικής ομάδας για το Europa League. Η είδηση για τα μέτρα στο Ηράκλειο είναι «φρέσκια» και σίγουρα οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες. Επαναλαμβάνουμε ότι είναι για όλους μία καινούργια κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Στον ΟΦΗ αναμένουν ενημέρωση και μέχρι αυτή να γίνει συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To Ηράκλειο σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού

Ο Απόλλων είναι καλύτερος από ό,τι νομίζουμε

Σίμος: «Έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.