Ο ΟΦΗ θέλει να μπει ξανά στην ποδοσφαιρική αγορά

SMS
10:45 | 19/08/2019

Το ποδόσφαιρο είναι, μεταξύ άλλων, αγορά. Όταν μία ομάδα αναζητά ποδοσφαιριστή, οι προτάσεις σε αυτή θα πέσουν «βροχή». Το λογικό. Ο νόμος της αγοράς, που λέγαμε.

Έτσι και στην περίπτωση του ΟΦΗ. Από τη στιγμή που ο Όμιλος αναζητά αμυντικούς, είναι λογικό να φτάσουν στα γραφεία της ΠΑΕ προτάσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση.

Στον ΟΦΗ, λοιπόν, προτάθηκαν ουκ ολίγοι αμυντικοί, αλλά οι περισσότεροι εξ αυτών -αν όλοι όχι- ήταν από 29 ετών και άνω. Μία ηλικιακή κατηγορία που δεν απασχολεί την κρητική ομάδα για τον απλούστατο λόγο ότι οι επικεφαλής δεν κοιτάζουν μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον.

Για παράδειγμα, η περίπτωση ενός 29χρονου αμυντικού είναι ενδιαφέρουσα μέχρι ενός σημείου. Δηλαδή, καθαρά αγωνιστική. Προοπτική μεταπώλησης, όμως, δεν υπάρχει. Και στον ΟΦΗ κοιτάζουν και αυτό. Νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα προσφέρουν αγωνιστικά και παράλληλα θα έχουν μεταπωλητική αξία. 

Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να βάλουν ξανά τον ΟΦΗ στον «ποδοσφαιρικό χάρτη». Να βάλουν το σύλλογο στην ποδοσφαιρική αγορά. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αγορές, αλλά και πωλήσεις. Στο δεύτερο κομμάτι ο Όμιλος υστερεί, έχει χάσει την κανονικότητά του εδώ και αρκετό καιρό.

Το πιο εύκολο για τους «μελανόλευκους» θα ήταν να αποκτήσουν έναν από τους αμυντικούς που έχουν προταθεί και να βάλουν στην άκρη τα κριτήρια που έχουν ορίσει. Αλλά, είπαμε. Δεν κοιτάζουν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και το μέλλον. Όπως κάνουν σε κάθε σοβαρό κλαμπ της Ευρώπης. Η κανονικότητα που λέγαμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σχόλιο: Ο ΟΦΗ αργεί γιατί «μαθαίνει»

«Αγκαλιά» με τον Σαλίμι ο ΟΦΗ

Αποκαλυπτικός Μπούσης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.