Ο ΟΦΗ της πρεμιέρας

ΟΦΗ

Σχεδόν… γνωστά τα πλάνα του Νιόπλια ενόψει Άρη

Ο ΟΦΗ έχει μπει σε εβδομάδα πρωταθλήματος και στο προσκήνιο έχει πλέον περάσει το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας (13/09) απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Ο Όμιλος πάει στο «Βικελίδης» με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, που θα βοηθήσει φυσικά και στο κομμάτι της ψυχολογίας για τη συνέχεια.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα απαιτητικό ματς κόντρα σ’ ένα αντίπαλο, ο οποίος δείχνει ιδιαίτερα δυνατός και φέτος.

Οι απαιτήσεις είναι υψηλές και οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι αγωνιστικά και πνευματικά για να πετύχουν τον στόχο τους.

Όσον αφορά, τώρα, στην αρχική ενδεκάδα, υπάρχει ακόμη χρόνος για ν’ αλλάξουν πράγματα, ωστόσο φαίνεται πως σε σημαντικό ποσοστό η εικόνα είναι ξεκάθαρη.

Δεν προβλέπεται, επομένως, να υπάρξουν και πολλές διαφορές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με το πρόσφατο φιλικό απέναντι στον Εργοτέλη.

Ο Επασί, που έχει υποχρεώσεις με το Καμερούν, αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του ΟΦΗ, ενώ αν κριθεί κουρασμένος από το ταξίδι στην πατρίδα του, ο Βάτερμαν βρίσκεται στις επάλξεις.

Στην άμυνα σίγουροι μοιάζουν ο Μαρινάκης στα δεξιά και οι Βούρος-Πασαλίσης, που θα συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ. Για το αριστερό μπακ οι Λυμπεράκης και Κοροβέσης έχουν τις πιθανότητες του, με τον δεύτερο φυσικά να διαθέτει περισσότερη εμπειρία από… τέτοιες αναμετρήσεις.

Από τη στιγμή που απουσιάζει ο Μεγιάδο, στη μεσαία γραμμή οι Γαγιέγος, ντε Γκουζμάν και Νέιρα φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» την παρουσία τους στην ενδεκάδα.

Στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης θα χρησιμοποιηθεί ο Λάμπρου, ενώ τις υπόλοιπες δύο θέσεις διεκδικούν τρεις ποδοσφαιριστές. Δεν αποκλείεται, όπως και με τον Εργοτέλη, δεξιά ν’ αγωνιστεί ο Καμάου και στην κορυφή ο Καστάνιος.

Δυνατά, πάντως, «παίζει» και η συμμετοχή του Ντουρμισάι, ο οποίος δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Είτε στην κορυφή, αντί του Ολλανδού φορ, είτε αντικαθιστώντας τον Αυστραλό στα εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ντουρμισάι βάζει δύσκολα στον Καστάνιος


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.