Ο ΟΦΗ των πλέι άουτ

21:42 | 08/02/2021

Ο ΟΦΗ έχει μπει στον αστερισμό των πλέι άουτ. Τι πρέπει να προσέξει και τι θέλει στην κανονική περίοδο - η βαθμολογία

Ο ΟΦΗ πρέπει να μάθει να ζει πλέον με τη σκληρή πραγματικότητα των πλέι άουτ, αφού το «τρένο» των πλέι οφ χάθηκε και η εφετινή χρονιά θα είναι διαφορετική. Ο Όμιλος αυτή τη στιγμή είναι στην 11η θέση -έπεσε δύο θέσεις σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική- και μπορεί να μην απειλείται από τις κάτω ομάδες, ωστόσο θέλει να τερματίσει πιο ψηλά για να έχει περισσότερα παιχνίδια στην έδρα του στο μίνι πρωτάθλημα των μονών αγώνων.

Πώς διεξάγονται τα πλέι άουτ

Τα πλέι άουτ θα διεξαχθούν σε επτά (7) αγωνιστικές ημέρες ήτοι σε ένα ένα (1) μοναδικό γύρο κατά τον οποίο όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν έναντι όλων των άλλων, βάσει κλήρωσης.

Οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 7, 8, 9 και 10 της Κανονικής Περιόδου θα αγωνιστούν σε τέσσερις (4) εντός έδρας και τρεις (3) εκτός έδρας αγώνες στα πλέι άουτ ενώ οι λοιπές ομάδες θα αγωνιστούν σε τρεις (3) εντός έδρας αγώνες και τέσσερις (4) εκτός έδρας αγώνες στα πλέι άουτ, βάσει κλήρωσης.

Τι θέλει ο ΟΦΗ

Επί της ουσίας δηλαδή, ο ΟΦΗ θέλει να τερματίσει μέχρι τη 10η θέση, όχι κάτω από αυτή, για να έχει 4 παιχνίδια στην έδρα της στα πλέι άουτ. Κάτω από τη 10η θέση, ουσιαστικά θα έχει μειονέκτημα έδρας, θα αναγκαστεί δηλαδή να δώσει 4 ματς μακριά από το «Γεντί Κουλέ» και 3 εντός.

Η βαθμολογία των πλέι άουτ (βαθμοί-αγώνες):

7. Ατρόμητος 25 (21)

8. Βόλος 24 (21)

9. ΠΑΣ Γιάννινα 21 (21)

10. Απόλλων Σμύρνης 19 (20)

11. ΟΦΗ 19 (21)

12. Παναιτωλικός 13 (21)

13. Λαμία 11 (18)

14. ΑΕΛ 9 (19)

Σημείωση: ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή είναι στην 11η θέση άρα είναι στις ομάδες που έχουν μειονέκτημα έδρας. Ο Όμιλος κυνηγάει τη 10η θέση και πάνω για περισσότερα ματς στο Ηράκλειο και αυτή τη στιγμή ισοβαθμεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης και είναι στο -2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αμφότερες τις ομάδες έχει να τις αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο της κανονικής περιόδου.

Σημείωση 2: Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος υποβιβάζεται στη Super League 2, ενώ η 13η ομάδα παίζει μπαράζ με τη 2η της βαθμολογίας της Super League 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιχείρηση αποφόρτισης στον ΟΦΗ

Τι σημαίνει το μήνυμα του Μπούση

Νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΣ Γιάννινα


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.