Τι σημαίνει το μήνυμα του Μπούση

Απόψεις

Ο Μιχάλης Μπούσης έστειλε μήνυμα και συμπεριέλαβε σε αυτό τον κόσμο του ΟΦΗ

Αυτή τη φορά το μήνυμα Μπούση δεν είχε θέμα στήριξης στο πρότζεκτ και τον Σίμο. Αυτή πλέον είναι αυτονόητη, δεν τίθεται θέμα προπονητή, ο ΟΦΗ συνεχίζει προς την ολοκλήρωση της χρονιάς με τον Σίμο στον πάγκο και στο τέλος αυτής θα γίνει το ταμείο.

Αυτή τη φορά, όμως, το αφεντικό του ΟΦΗ είχε τον κόσμο στην εξίσωση. Εμμέσως πλην σαφώς ζήτησε στήριξη από τους φιλάθλους, γνωρίζοντας προφανώς πως μία σημαντική πλειοψηφία είναι «στα κάγκελα». Και επειδή ακριβώς ξέρει ποιος είναι ο παλμός τούτη τη στιγμή, το μήνυμά στην ουσία του είχε θέμα στήριξης από πλευράς φιλάθλων.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΟΦΗ απογοητεύει και ξύνει τον πάτο του βαρελιού στο αγωνιστικό κομμάτι. Όλα έχουν πάει στραβά και το θέμα είναι να τελειώσει η σεζόν με τις λιγότερες απώλειες ώστε να αρχίσει ο προγραμματισμός για την επόμενη από νέα βάση, ίσως σε μία λευκή κόλλα χαρτί. Μέχρι τότε, όμως, ο Όμιλος έχει μπροστά του 5 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και έπειτα τα πλέι άουτ. Η απογοήτευση και η γκρίνια είναι δεδομένη, αλλά το μέλημα είναι να μην ξεπεραστούν τα όρια και να μην... αγριέψουν κι άλλο τα λιοντάρια στην αρένα.

Κι εδώ ακριβώς είναι το νόημα της ανάρτησης του Μιχάλη Μπούση. Μία ασπίδα προστασίας προς την ομάδα και ταυτόχρονα μία ανάγκη στήριξης από τον κόσμο.

Για πρώτη φορά ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ «απευθύνει» ουσιαστικά έκκληση για ηρεμία και στήριξη από τους φιλάθλους. Αυτή τη φορά δεν χρειαζόταν να στηρίξει ο ίδιος το πρότζεκτ, όπως έκανε την τελευταία φορά που πήρε, μέσω σόσιαλ μίντια, θέση. Τώρα ήρθε η ώρα να «μιλήσει» στην καρδιά των φιλάθλων που ζουν την εφετινή αγωνιστική τραγωδία. Κι αυτό έχει τη σημασία του τη δεδομένη χρονική στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός-ΟΦΗ 3-0 (VIDEO)

Σίμος: «Πρέπει να σηκωθούμε, να είμαστε πιο δυνατοί»!

Η εκτίμηση για τον τραυματισμό του Σελίμοβιτς

«Νοσοκομείο» ο ΟΦΗ!

Η βαθμολογία: Χαμός για τα πλέι οφ, έπεσε 10ος ο ΟΦΗ

Μήνυμα ενότητας από τον Μπούση


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.