Ο ΟΦΗ του β' γύρου... βγαίνει Ευρώπη

SMS
12:20 | 16/02/2019

​Ο ΟΦΗ του β' γύρου της Super League... βγαίνει Ευρώπη, όντας πάνω από τον Παναθηναϊκό. Eντυπωσιακή η Λαμία.

Μπορεί η βαθμολογική συγκομοιδή του ΟΦΗ στο β' γύρο του πρωταθλήματος να μην είναι η επιθυμητή για τους ανθρώπους του, ωστόσο δεν τη λες και κακή όταν έρχεται σε σύγκριση, για παράδειγμα, με τον Παναθηναϊκό.

Σε 5 παιχνίδια στο δεύτερο μισό της Super League, η κρητική ομάδα έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς, έχοντας μία νίκη (αυτή επί του Παναιτωλικού), δύο ισοπαλίες (με Ατρόμητο και Ξάνθη) και δύο ήττες (από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ). Μάλιστα, οι 5 βαθμοί τον φέρνουν κοντά στην... Ευρώπη, αφού η πέμπτη Ξάνθη έχει 7 βαθμούς στα πέντε παιχνίδια του β' γύρου.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός, για παράδειγμα, έχει μόλις 3 βαθμούς και αυτοί από ισάριθμες ισοπαλίες (2 ήττες, καμία νίκη!).

Το οξύμωρο, βέβαια, είναι το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δεν έχει ακόμα νίκη με τον Βέρα στον πάγκο του, μετρώντας μία ισοπαλία και μία ήττα (με Παναιτωλικό ήταν ο Παπαδόπουλος, με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ ο Καραμπετάκης).

Οσον αφορά στη διαφορά την ειδικής βαθμολογίας με την κανονική και αυτή που ενδιαφέρει πραγματικά, ο ΟΦΗ είναι 11ος στον δεύτερο γύρο της Super League και 14ος στην κανονική βαθμολογία.

Εντυπωσιακή είναι η πορεία της Λαμίας, της προσεχούς αντιπάλου των «μελανόλευκων». Το συγκρότημα του Μάκη Χάβου έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες στα πέντε παιχνίδια έως τώρα, ήτοι 7 βαθμοί.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΣΟΥΠΕΡ-ΛΙΓΚΑΣ.jpg#asset:72000

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Παναθηναϊκός… δείχνει τον δρόμο στον ΟΦΗ

Τα ιδιαίτερα χρόνια πολλά του ΟΦΗ στον Ισις

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.