Ο ΟΦΗ του Γιάννη Σαμαρά

18:47 | 03/06/2019

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει στο μυαλό του τον ΟΦΗ της νέας σεζόν και του μέλλοντος.

Στον ΟΦΗ θέλουν να τελειώσουν με τις ανανεώσεις και ό,τι αφορά το περσινό ρόστερ, να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Χάιμε Βέρα και έπειτα να... πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά για να «χτίσουν» την ομάδα της νέας σεζόν.

Το όλο σχέδιο έχει εκπονηθεί από τον Γιάννη Σαμαρά, σε συνεργασία βέβαια με τον Βέρα και όλα είναι έτοιμα για να αρχίσουν (και σε κάποιες περιπτώσεις να κορυφωθούν) οι συζητήσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Στον Όμιλο θα κινηθούν κυρίως στην ξένη αγορά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εξετάζουν και τις εγχώριες περιπτώσεις που μπορούν να αποδειχτούν «λαχείο». Θυμίζουμε την περίπτωση του Κώστα Γιαννούλη, ο οποίος πήγε στον ΟΦΗ τον χειμώνα και ήταν εκ των κορυφαίων στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Γιάννης Σαμαράς θέλει ένα σαφώς πιο μικρό ρόστερ σε σχέση με το περσινό και πιο ευέλικτο. Θέλει ένα κράμα νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών (όπως, για παράδειγμα, ο Φερέιρα) και έμπειρων. Στον ΟΦΗ δεν θέλουν πολλές μεταγραφές, κατά κύριο λόγο θέλουν να φτιάξουν μία δυνατή 20άδα και ταυτόχρονα να δουλεύουν με τους πιτσιρικάδες των μικρότερων ομάδων ώστε σιγά-σιγά αυτοί που αξίζουν να παίρνουν τις ευκαιρίες τους για την πρώτη ομάδα.

Μην ξεχνάτε ότι εφέτος ο ΟΦΗ θα είναι για πρώτη φορά δημιούργημα της νέας διοίκησης και των ανθρώπων της. Ο Γενάρης ουσιαστικά δεν πιάνεται, αφού ήταν κάποιες διορθωτικές κινήσεις, εξάλλου δεν μπορούσαν να γίνουν πολλά. Αντίθετα, τώρα οι επικεφαλής θα «χτίσουν» την ομάδα που θέλουν από την αρχή όχι μόνο για να την ανεβάσουν επίπεδο και να την κάνουν πιο ανταγωνιστική τη νέα περίοδο, αλλά και για το μέλλον. Κυρίως για το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και ο Βέρα στο «κάδρο»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.