Ο ΟΦΗ του Νιόπλια

Απόψεις

Ο ΟΦΗ είναι ομάδα του μόνου κανονικού προπονητή που υπήρχε στο κλαμπ. Γράφει ο Μανόλης Γρηγοράκης

Ο ΟΦΗ που έχασε στο γκολ από τον Άρη, πήρε σβηστά ισοπαλία στο Βόλο και νίκησε με ανατροπή τον ΠΑΣ είναι η ομάδα του προπονητή του και κάτι παραπάνω: είναι η ομάδα του μόνου κανονικού προπονητή που υπήρχε εδώ και σχεδόν δυο χρόνια στο οργανόγραμμα του κλαμπ, είναι η ομάδα του Νιόπλια.

Μια κανονική (όχι απαραίτητα καλή) ομάδα που ξέρει τι πρέπει να κάνει όταν το ματς στραβώνει και κυρίως πώς θα το κάνει.

Η διαφορά του ΟΦΗ του Νιόπλια από τον ΟΦΗ του Σίμου, η διαφορά της ομάδας που κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει ένα ματς από την ομάδα που κάνει ό,τι μπορεί για να το χάσει δεν είναι στον αγωνιστικό χώρο, είναι στον πάγκο. Τους παίκτες να ρωτήσεις θα σου το πουν.

Τους παίκτες που αν πήγαιναν στα αποδυτήρια με γκολ στην πλάτη από την τελευταία φάση του ημιχρόνου και προπονητή τον Σίμο θα έβγαιναν στο β’ ημίχρονο με μια λευκή πετσέτα στη θέση της μαύρης φανέλας και απλώς θα περίμεναν το σφύριγμα της λήξης για να ψάλλουν τον επικήδειο.

Χτες μετά τη λήξη του «τελικού» με τον ΠΑΣ ήταν έτοιμοι να ψάλλουν τον ύμνο του ΟΦΗ και επειδή δεν τον ήξεραν αρκέστηκαν σε ένα απλό και αυθεντικό «ΟΦΗ», ένα όνομα-σύνθημα που αντηχεί στ’ αφτιά όσων είχαν χάσει την πίστη τους στην ομάδα και τη φανέλα της.

Τη φανέλα με την Κρήτη όχι μόνο στην πλάτη, αλλά και στην καρδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-ΠΑΣ 2-1

Τα γκολ του αγώνα

Τι είπε ο Νιόπλιας στη συνέντευξη Τύπου

Τι είπε ο Νιόπλιας στους παίκτες στο ημίχρονο

Σκόραρε και έβαλε τα κλάματα ο Σολίς

Οι πανηγυρισμοί μετά τη μεγάλη νίκη!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.