Ο Παναγιώτης είναι εδώ…

SMS

Ο Δεληγιαννίδης επέστρεψε στη δράση μετά από 16 μήνες και είναι στο χέρι του να γίνει απαραίτητος για τον ΟΦΗ.

Το ντεμπούτο του στη δεύτερη θητεία του στον Όμιλο φυσικά και το φανταζόταν διαφορετικά. Λίγο, όμως, η καθυστερημένη ενσωμάτωση του στην ομάδα και πολύ περισσότερο ο σοβαρός τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε, είχαν σαν αποτέλεσμα να μείνει «εκτός» για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σίγουρα, επίσης, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα ήθελε να συνδυάσει την πρώτη φετινή του συμμετοχή με μια καλή εμφάνιση και νίκη των «ασπρόμαυρων». Η επιστροφή του, πάντως, έγινε στην ήττα από την ΑΕΚ, με τον ΟΦΗ να είναι πολύ κακός.

Σημασία, βέβαια, για τον ίδιο είναι πως πλέον έχει αφήσει πίσω του μια άσχημη περίοδο και μπορεί πια να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τις ευκαιρίες του στον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Παρέμενε ανενεργός για σχεδόν 16 μήνες, αφού η τελευταία του παρουσία σε επίσημο ματς, πριν την αναμέτρηση της Κυριακής (14/06), είχε καταγραφεί στις 18 Φεβρουαρίου 2019, στην εντός έδρας ήττα πρωταθλήματος του ΟΦΗ με 1-3 από την Λαμία.

Η προσμονή για τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη ήταν τεράστια και σίγουρα τα λίγα λεπτά που χρησιμοποιήθηκε απέναντι στην Ένωση θα λειτουργήσουν ευεργετικά και στο κομμάτι της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας.

Θα πάρει λογικά και άλλες ευκαιρίες, ωστόσο το σπουδαιότερο «στοίχημα» για εκείνον αποτελεί η νέα σεζόν. Όπου θα προσπαθήσει να εξελιχθεί σε μια σημαντική μονάδα για τον Όμιλο.

Το γεγονός πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μπακ, αλλά και ως εξτρέμ και στις δύο πλευρές, τον κάνει ιδιαίτερα ευέλικτο στο χορτάρι, στοιχείο που συγκαταλέγεται στα «συν» του.

Οι «ασπρόμαυροι» πιστεύουν στις δυνατότητες του Μακεδόνα παίκτη και αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος, που το περασμένο καλοκαίρι τον έφεραν και πάλι στο «Γεντί Κουλέ».

Αυτό, επομένως, που καλείται να κάνει τώρα ο Δεληγιαννίδης είναι να δουλέψει σκληρά για ν’ ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε το τεχνικό επιτελείο του ηρακλειώτικου συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μην του αφήσει κουσούρι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.