Ο Παπαβασιλείου, η μεταγραφή και οι αναφορές στη Ρενάτα

10:25 | 13/01/2020

Ανακοίνωσε την μεταγραφή του Δουβίκα στον Πανιώνιο, ο Κύπριος τεχνικός ο οποίος αναφέρθηκε και στον χαμό της φιλάθλου της ομάδας, Ρενάτας.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε ότι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Δεν είχαμε να διαχειριστούμε μόνο το ματς αλλά και τις πολλές απουσίες. Απουσίες που είναι δύσκολο να αντικατασταθούν ειδικά όταν έχουμε τόσα νέα παιδιά στο ρόστερ κι αυτό έκανε το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες με αντεπιθέσεις, ειδικά σε τρεις τέσσερις φάσεις αλλά μας έλειψε η σωστή απόφαση και το καλό τελείωμα. Δεχθήκαμε ένα γκολ στην εκπνοή, σε ένα πολύ κακό σημείο, γιατί με το 1-0 ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Συνεχίσαμε την προσπάθεια, στο 2-0 βρήκαμε την ευκαιρία με τον Τσιλούλη αλλά δεν την κάναμε γκολ και όταν δεν κάνεις γκολ, με την ποιότητα που έχει ο Παναθηναϊκός, είναι πολύ δύσκολο.

Πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, να περιμένουμε τους Δουβίκα και Τζανδάρη, που είναι δύο παίκτες που μπορούν να μας δώσουν πράγματα. Με αυτές τις προσθήκες και την επιστροφή των τραυματιών θα έχουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο και πιο πολλές επιλογές. Συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ρενάτα, ο Πανιώνιος έχασε έναν πολύ ένθερμο φίλο του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Έφυγε» από τη ζωή η Ρενάτα του Πανιωνίου

Το συγκινητικό αντίο του ΟΦΗ στη Ρενάτα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.