Ο Παπαδόπουλος είπε στον κόσμο αυτό που σκέφτεται για την παραίτηση

23:08 | 12/01/2019

Η ατάκα του Νίκου Παπαδόπουλου σε διάλογο με τους οπαδούς δείχνει ξεκάθαρα την επόμενη μέρα στον ΟΦΗ.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο και κατά την αποχώρηση της αποστολής του ΟΦΗ από το Γεντί Κουλέ, μερίδα φίλων του ΟΦΗ που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο συζήτησε για αρκετή ώρα με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Η συζήτηση έγινε σε ήρεμο κλίμα παρά την απογοήτευση του κόσμου για το αποτέλεσμα και τη γενικότερη εικόνα της ομάδας. Οι οπαδοί ζήτησαν ευθύνες από τον Ελληνα προπονητή και τον ρωτούσαν εναγωνίως για το τι φταίει και ο ΟΦΗ βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, ενώ από την πλευρά του ο Παπαδόπουλος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του.

«Αν εγώ είμαι το πρόβλημα, τότε να παραιτηθώ», ήταν η σημαντικότερη ατάκα του «Παπ» και η οποία επιβεβαιώνει τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα.

Ο Ελληνας τεχνικός θα συναντηθεί την Κυριακή με τους επικεφαλής και θα τους μεταφέρει τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα. Δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει την τεχνική ηγεσία της κρητικής ομάδας, αλλά αν θεωρηθεί πως αυτός είναι το πρόβλημα, τότε θα το κάνει. Και αυτό φρόντισε να το ξεκαθαρίσει και στους οπαδούς με τους οποίους είχε διάλογο έξω από το Γεντί Κουλέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παπαδόπουλος: «Θα μιλήσω με αυτούς που με κρίνουν»

Οι σκέψεις του Παπαδόπουλου για την επόμενη μέρα

Αποδοκιμασίες σε παίκτες και Παπαδόπουλο από τον κόσμο

Δείτε τα γκολ του ΟΦΗ-Πανιώνιος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.