Παπαδόπουλος: «Θα μιλήσω με τους ανθρώπους που με κρίνουν»

22:04 | 12/01/2019

Εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης του ΟΦΗ έθεσε ο Νίκος Παπαδόπουλος, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Η γκέλα του ΟΦΗ και οι σφοδρές αποδοκιμασίες μετά το τέλος του ματς με τον Πανιώνιο δεν άφησαν ανεπηρέαστο τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος ουσιαστικά έθεσε εαυτόν στη διάθεση των διοικούντων.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη της ισοπαλίας και αύριο είναι μια άλλη ημέρα. Αύριο θα συζητήσουμε για την επόμενη μας ημέρα με τους ανθρώπους που με αξιολογούν. Δεν μου αρέσει η εικόνα στο τέλος προς την ομάδα, τους παίκτες και προς το πρόσωπο μου. Δεν νομίζω ότι αξίζω αυτό το πράγμα. Δεν έχει αγαπήσει κανείς περισσότερο την ομάδα από μένα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Και συμπλήρωσε: «Η ομάδα δεν άξιζε να χάσει τους βαθμούς. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, υπάρχει ένας πολύ ποιοτικός παίκτης όπως ο Ντίνας, ο Βουό, ο Πλατέλλας. Έπρεπε να βγάλω το Ντίνα, με εντολή του γιατρού. Εγώ είμαι εδώ για να παλέψω».

Για το ματς, είπε: «Επειδή έχει συμβεί ξανά, το να προηγηθούμε και να μην κερδίσουμε αυτό δεν είναι σύμπτωση. Πολύ εύκολα μπορεί να πει κάποιος ότι είναι θέμα φυσικής κατάστασης, αλλά για εμένα είναι ψυχολογικό. Η ομάδα έχει ανάγκη τη νίκη και με μια φάση που ο αντίπαλος σκοράρει. Για εμένα είναι θέμα ψυχολογίας και δεν είναι πρόβλημα φυσικής κατάστασης ». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.