Ο Πέπε Μελ και η λύση στο πρόβλημα του ΟΦΗ

Απόψεις

Το νέο που φέρνει ο Ισπανός προπονητής, τα υπέρ και τα κατά και το κρίσιμο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το θετικό είναι ότι για πρώτη φορά και με μόλις δύο προπονήσεις, οι παίκτες ανταποκρίθηκαν καλά. Άλλο σύστημα, άλλη τακτική προσέγγιση, άλλη αγωνιστική νοοτροπία, διαφορετικός προπονητής όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στη σκέψη. Το αρνητικό είναι η ήττα, αλλά θα έρθει και η στιγμή που θα σπάσει η γκίνια.

Βάσει αυτών η συνολική εικόνα απέναντι στον Άρη την Κυριακή δείχνει... φως στο τούνελ. Το 1-0 στο «Βικελίδης» δεν άφησε απογοήτευση σε σχέση με άλλα αποτελέσματα, περισσότερο προσμονή άφησε για τη συνέχεια, γι' αυτό το διαφορετικό και τι θα φέρει.

Ο ΟΦΗ του «Βικελίδης» θα είναι ο ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης. Must win παιχνίδι και ποιο δεν είναι άλλωστε έτσι όπως τα έκαναν. Δεν γίνεται να κατεβάσει άλλη ομάδα ο Μελ, έπαιξε φουλ επίθεση και φουλ ρίσκο στην έδρα του Άρη, θα είναι απίθανο να πάει πιο συντηρητικά στο παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης.

Το στοίχημα είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη αφομοίωση των «θέλω» του Πέπε Μελ από τους παίκτες και επίσης πώς τα νέα αγωνιστικά δεδομένα θα φέρουν άμεσα αποτελέσματα.

Με ομάδες που έχουν ίδιο στόχο με τον Ομιλο ο συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού φαίνεται πως είναι ο ενδεδειγμένος. Στα λεγόμενα μεγάλα ματς είναι το θέμα. Έρχεται το παιχνίδι της Τούμπας για να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που γεννήθηκαν, πρώτα όμως υπάρχει ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο ΟΦΗ έχει κατρακυλήσει στη βαθμολογία, είναι 8ος με 15 βαθμούς. Στο -2 από τον Αστέρα και στο -1 από τη Λαμία. Πλέον έχει και τον... βραχνά του Ατρόμητου που έφτασε και αυτός τους 15 βαθμούς και του Βόλου που έχει 14. Από κοντά κι ο Πανσερραϊκός με 13. Το ευχάριστο για τον ΟΦΗ είναι πως πλην του Βόλου οι άλλοι δεν κέρδισαν, το δυσάρεστο είναι πως με τη νίκη του Ατρόμητου επί του Παναθηναϊκού μπήκαν και οι Περιστεριώτες στο παιχνίδι.

Το ήξεραν αυτό στον ΟΦΗ, το περίμεναν. Δεν γίνεται να χάνουν συνεχώς βαθμοί οι αντίπαλοι, θα έρθει και η στιγμή που θα πάρουν τα πάνω τους. Το θέμα είναι να πάρει τα πάνω του και ο ΟΦΗ. Τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες στα 7 τελευταία παιχνίδια είναι ένα σερί που πρέπει να σταματήσει.

Το σύστημα του Μελ και το νέο που φέρνει φαντάζει η λύση στο πρόβλημα του ΟΦΗ. Για να έρθουν οι βαθμοί και η εξάδα. Μα πρωτίστως να έρθουν και πάλι τα χαμόγελα στο ΒΑΚ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.