Ο Πετράκης, ο Παπαδόπουλος και η... κοινή ομάδα

SMS
14:14 | 16/06/2020

Η συμφωνία Πετράκη - Ολυμπιακού Λευκωσίας και ο... Νίκος Παπαδόπουλος

Αποτελούν δύο από τους πλέον ικανούς Έλληνες προπονητές. Γιάννης Πετράκης και Νίκος Παπαδόπουλος, παρέμεναν μέχρι πρότινος χωρίς ομάδα τους τελευταίους μήνες.

Από ότι μαθαίνω και οι δύο έχουν μεγάλη πέραση στις Κυπριακές ομάδες, αρκετές έδειξαν ενδιαφέρον προς τους δύο Έλληνες προπονητές.

Μετά από... πρέσινγκ, εδώ και λίγες ημέρες, ο Γιάννης Πετράκης συμφώνησε με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, o oποίος - όπως αποκάλυψε το Capitano.gr - θα έχει άμεσο συνεργάτη τον Γιάννη Κατσούλη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, είχαν προσεγγίσει και τον Νίκο Παπαδόπουλο, με τον οποίο δεν ήρθαν σε συμφωνία, ενώ ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ φέρεται να έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες του νησιού.

Έπειτα από το ''διαζύγιο'' με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Νίκος Παπαδόπουλος προτίμησε να ξεκουραστεί κάποιους μήνες, δείχνει να έχει προτεραιότητα σε τυχόν... προπονητικές εξελίξεις στη Superleague, με την Κύπρο να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αυτό λένε εκείνοι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις. Μένει να δούμε τι θα φέρουν οι εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρόκληση και επιβράβευση για τον Κατσούλη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.