Ο πιο μεστός και επαγγελματικός ΟΦΗ του Σίμου

Απόψεις

Ένα διπλό, από αυτές τις νίκες που πρέπει να κάνει μία ομάδα του μεγέθους του ΟΦΗ

Λαμία, Βόλος, Λάρισα. Τρεις έδρες στις οποίες πέρυσι ο ΟΦΗ έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι, χωρίς έστω ένα βαθμό. Λαμία, Βόλος, Λάρισα. Ένα πρωτάθλημα μετά, τρεις νίκες, το απόλυτο σε έδρες που τον πλήγωσαν στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Αυτό από μόνο του αποτελεί αξιοσημείωτο κομμάτι και μέτρο σύγκρισης της περσινής ομάδας με την εφετινή.

Ο Όμιλος πήγε στο «Αλκαζάρ» 12 χρόνια μετά κόντρα σε μία ομάδα που έδινε «do or die» παιχνίδι και με ένα ιδιοκτήτη που είχε φροντίσει να το «φορτίσει» με τη συμπεριφορά του τις τελευταίες μέρες. Ένας δείκτης δυσκολίας παραπάνω από το φυσιολογικό για έναν ΟΦΗ που είχε ακόμα τις πληγές της εντός έδρας ήττας από τον Απόλλωνα.

Το παιχνίδι στη Λάρισα ήταν αυτό που ήθελε ο ΟΦΗ για να πάρει οξυγόνο, να κερδίσει ξανά τον κόσμο του και να βάλει πλώρη για ακόμη ένα restart. Και το κατάφερε με την πιο μεστή του εμφάνιση, χωρίς να «πληγωθεί» η άμυνα. Ο πιο μεστός ΟΦΗ του Γιώργου Σίμου, γεμάτος ουσία, πήρε τη νίκη χωρίς να απειληθεί με τον πλέον επαγγελματικό και ξεκάθαρο τρόπο.

Aπό αυτές τις νίκες που δεν χωράνε πολλές συζητήσεις, από αυτές τις νίκες που πρέπει να κάνουν ομάδες σαν τον ΟΦΗ. Χωρίς να αφήσει ούτε ψεγάδι αμφισβήτησης, χωρίς να απειληθεί, χωρίς να αισθανθεί πίεση και αφήνοντας όλα τα... ψυχολογικά του εκτός χορταριού.

Τώρα έμεινε ένας Άρης για να κλείσει το 2020. Πίσω στο «Γεντί Κουλέ», εκεί που δεν τα πηγαίνει τόσο καλά όσο στα εκτός έδρας. Πρέπει να αλλάξει αυτό και θα αλλάξει. Και όταν αλλάξει, ο ΟΦΗ θα είναι στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας μόνιμα, χωρίς να αδικεί πια τον εαυτό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απόδραση από το «Αλκαζάρ»: Τα highlights του διπλού του ΟΦΗ

Τα «κλικ» από το διπλό του ΟΦΗ στο «Αλκαζάρ»

Σίμος: «Με τον κόσμο μας θα ήμασταν πιο ψηλά στη βαθμολογία»

Στο «Αλκαζάρ» ο Μπούσης

Η βαθμολογία μετά το διπλο του ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.