Ο Πίτσος και ο εγωισμός των παικτών

SMS
07:50 | 13/02/2020

Ο Γιούχτας πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΗ, αλλά ελάχιστοι ασχολούνται με το αποτέλεσμα της Τετάρτης.

Βλέπετε, ο Μηνάς Πίτσος «έκλεψε» την παράσταση με τις δηλώσεις του μετά το ματς με τις Γούβες και τα όσα είπε για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του.

Ο έμπειρος προπονητής ήξερε ακριβώς πότε έπρεπε να «χτυπήσει». Ο Γιούχτας μετράει αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τη διεξαγωγή των πλέι οφ και βλέπει το... κακό να έρχεται. Εξάλλου, είναι ένας άνθρωπος που δεν «μασάει» τα λόγια του και όταν θέλει να πει κάτι θα το πει.

Μίλησε στο καταλληλότερο σημείο και η «σκληρή» γλώσσα που χρησιμοποίησε έχει τη σημασία της. Να «αγγίξει» τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών του, να τους αφυπνήσει για τη δύσκολη συνέχεια. Η ομάδα των Αρχανών έχει δυνατότητες, το έχει αποδείξει, αλλά η χαλαρότητα που παρουσιάζει στα τελευταία επίσημα ματς είναι «καμπανάκι» κινδύνου. «Καμπανάρα» ήταν οι δηλώσεις του Πίτσου. Μένει να δούμε αν θα ξυπνήσουν τους παίκτες και αν θα αποτελέσουν την ώθηση για τα δύσκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξέσπασμα Πίτσου: «Πάνω απ' όλα ο Γιούχτας και όχι οι δουλειές»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.