Ο... ποδοσφαιριστής Γιώργος Σίμος και ο προπονητής Γιώργος Δώνης!

SMS

Ποιο το κοινό παρελθόν των νυν προπονητών οι οποίοι θα τεθούν αντιμέτωποι το Σάββατο (19.15) στο ΟΑΚΑ

Εκτός από παίκτες του “τριφυλλιού”, αμφότεροι (σε άλλες βεβαίως εποχές και... θέσεις καθένας τους), κι εκτός από συνονόματοι, υπάρχει και κάτι άλλο που τους ''δένει''...

Ο ένας θα τεθεί απέναντι στον άλλον αυτό το Σάββατο, αν και μία σεζόν βρέθηκαν κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική στέγη, στα προπονητικό ξεκίνημα του Γιώργου Δώνη. Συγκεκριμένα, την αγωνιστική περίοδο 2005-2006, όταν το ''τρένο'' είχε μπει ήδη στις... ράγες της προπονητικής. Η Λάρισα ήταν η δεύτερή του... στάση, μετά το πέρασμά του από τον Ηλυσιακό (2002-2004).

Γιώργος-Σίμος.jpg#asset:122935

Ο Γιώργος Σίμος με την φανέλα της ΑΕΛ

Ο Γιώργος Δώνης βρισκόταν περίπου... στην ίδια θέση με τον προσεχή αντίπαλό του: Νέος στον χώρο, φιλόδοξος, με πολλή όρεξη και καινοτόμες ιδέες, μετρούσε μία άκρως πετυχημένη χρονιά (2004-2005) στην ΑΕΛ του Κώστα Πηλαδάκη...

Έχοντας επαναφέρει τους ''βυσσινί'' στα ''σαλόνια'' της Α’ Εθνικής, ο Μακεδόνας τεχνικός ξεκίνησε το στήσιμο της ομάδας του... από τα μετόπισθεν. Την αμυντική του γραμμή ενίσχυε τα μέγιστα ο Νίκος Νταμπίζας (συμπτωματικά ο τωρινός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού!), που επαναπατριζόταν μετά από μία επταετή και προσοδοφόρα καριέρα στην Αγγλία, σε Νιούκαστλ (1998-2004) και Λέστερ (2004-2005).Θέλοντας να δώσει περισσότερο βάθος στην οπισθοφυλακή του, ο Γιώργος Δώνης το καλοκαίρι του 2005 έφερε στον θεσσαλικό κάμπο τον Γιώργο Σίμο, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Χαλκηδόνα!

Στην Λάρισα, ο Γιώργος Σίμος ξαναέγινε συμπαίκτης με τον Άγγελο Διγκόζη, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στον ΟΦΗ μερικά χρόνια πριν (τη σεζόν 2001-2002 συγκεκριμένα με προπονητή τον Γιάννη Σαμαρά!).Ο νυν τεχνικός του ΟΦΗ, παρότι είχε καταγράψει 17 συμμετοχές με την ΑΕΛ, το καλοκαίρι του 2006 τράβηξε για Κύπρο μεριά, για λογαριασμό της ΑΕΚ Λάρνακας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφτασε Ηράκλειο ο Κουτρουμπής

Δείτε τι δήλωσε ο Σίμος ενόψει Παναθηναϊκού

Όλοι μέσα για Παναθηναϊκό!

Τι γίνεται με τις αποχωρήσεις

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.