Τι γίνεται με τις αποχωρήσεις

16:17 | 29/08/2019

Πέραν των μεταγραφών, υπάρχουν και οι επικείμενες αποχωρήσεις στον ΟΦΗ. Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις.

Το μεταγραφικό κομμάτι στον ΟΦΗ είναι σε πλήρη εξέλιξη, λίγες μέρες πριν το φινάλε, ωστόσο υπάρχει και το θέμα των αποχωρήσεων που έχει αναδείξει αρκετές φορές το Capitano.gr σε σχετικά θέματα. Μάλιστα, στο πρόσφατο παρελθόν αναφερθήκαμε σε περιπτώσεις αποχωρήσεων παικτών που είχαν ενεργό ρόλο την προηγούμενη σεζόν και αυτό επιβεβαιώνεται από το επικείμενο «διαζύγιο» με τον Ισμαέλ Σάσι.

Μετά τον Οικονόμου, ο Τυνήσιος μεσοεπιθετικός αναμένεται να είναι ο επόμενος που θα περάσει την πόρτα της εξόδου και όταν βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον ΟΦΗ, θα ανακοινωθεί το τέλος. Ο Σάσι «πέφτει θύμα» της πληρότητας της ομάδας στο μεσοεπιθετικό κομμάτι κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι στα πλάνα του Γιώργου Σίμου και ουσιαστικά να είναι δεύτερη επιλογή.

«Πακέτο» στον Πλατανιά

Δεν είναι, όμως, μόνο ο Σάσι, αφού υπάρχει και η περίπτωση του Μανώλη Μπολάκη, ο οποίος αναμένεται και αυτός να ρίξει τους τίτλους τέλους με τον Όμιλο. Εδώ, βέβαια, υπάρχει ένα κοινό σημείο του 24χρονου αμυντικού με τον Οικονόμου. Και οι δύο αποτελούν στόχο του Πλατανιά.

Η χανιώτικη ομάδα ενδιαφέρεται εντόνως για τον Οικονόμου (ο οποίος έχει πρόταση και από την Καλαμάτα), ενώ στο «κάδρο» υπάρχει και ο Μπολάκης. Το ιδανικό για τον Πλατανιά είναι να αποκτήσει «πακέτο» και τους δύο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς μέρες. Πρέπει πρώτα να ανακοινωθεί και επίσημα το τέλος του Μπολάκη από τον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Εθνική... υπέρ του Κουτρουμπή

Ο Κουτρουμπής και το επεισοδιακό ματς στο Γεντί Κουλέ

ΟΦΗ - Κουτρουμπής: Η «σχέση», η παράδοση και η συγκυρία

Σαλίμι τέλος και τώρα... τρέχει

Όλοι μέσα με Παναθηναϊκό

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.