O «πονοκέφαλος» με Τσιλιανίδη και η έξτρα λύση του Καμάου

ΟΦΗ

Τα εξτρέμ συνεχίζουν να «πονοκεφαλιάζουν» τον Νίκο Νιόπλια ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Την προσεχή Κυριακή ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00, Cosmote) σε ένα ματς ειδικών συνθηκών που βάζει πλέον πολλά "πρέπει" στην Κρητική ομάδα μετά το κάζο στο Περιστέρι. Ο ΟΦΗ κυνηγάει μία καλή εμφάνιση και φυσικά το τρίποντο για να ανυψωθεί το ηθικό και να δοθεί ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια. Έτσι κι αλλιώς πάντα μία νίκη επί του Παναθηναϊκού είναι ξεχωριστή.

Βάσει δεδομένων, ο Νιόπλιας δεν έχει πολλές επιλογές σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα του συγκεκριμένου αγώνα και ειδικά στις θέσεις των εξτρέμ εκεί που έπασχε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Τσιλιανίδης έκανε θεραπεία και την Τρίτη και όσο περνούν οι μέρες και δεν μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρει να προλάβει το ματς με τους "πράσινους". Αυτό σημαίνει ότι το πιθανότερο είναι ο προπονητής του ΟΦΗ να μην τον έχει πάλι στη διάθεσή του "πονοκεφαλιάζοντας" για τα "φτερά".

Θυμίζουμε πως το περασμένο Σάββατο ο ΟΦΗ έπαιξε με Νέιρα και Μπουζούκη στα δύο άκρα, από ανάγκη λόγω απουσιών, αλλά και λόγω του γεγονότος πως ακόμη ο Ομιλος δεν έχει ενισχυθεί με μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση. Η επιστροφή του Μπρους Καμάου στις προπονήσεις του δίνει μία έξτρα λύση με έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει τη θέση του εξτρέμ.

Το γεγονός ότι θα έχει συν έναν ποδοσφαιριστή για εξτρέμ είναι πολύ σημαντικό για τον Νιόπλια που έχει λύσεις με το σταγονόμετρο μπροστά και δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως θέλει το 4-3-3.

Το πιθανότερο, λοιπόν, είναι να δούμε τον Καμάου βασικό πάντα με βάση τα τωρινά δεδομένα και πάντα με την ελπίδα πως ο Τσιλιανίδης θα ανατρέψει τα προγνωστικά και θα προλάβει τον αγώνα.

Κατά τα λοιπά, ο Βούρος αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, όντας πλέον ολοένα και πιο έτοιμος (μην ξεχνάτε πως δεν ακολούθησε προετοιμασία και δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους), ενώ Στίβενς, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα, Τοράλ και Ντίκο θεωρούνται οι σίγουροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ερασιτέχνης ΟΦΗ: «Προμηθευτείτε έγκαιρα την κάρτα φιλάθλου»

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια με τον Παναθηναϊκό

Συνεχίζεται η αγωνία για Τσιλιανίδη, επέστρεψε ο Καμάου

Τα δεδομένα με Πασαλίδη και η πιθανή έξοδος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.