Τα δεδομένα με Πασαλίδη και η πιθανή έξοδος

ΟΦΗ

Είναι πιθανό ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης να αποτελέσει την επόμενη πώληση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας του Γιάννη Πετράκη να ενδιαφέρεται εντόνως για την περίπτωση του 26χρονου αμυντικού.

Εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων, μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, οι ομάδες συνεχίζουν τις μεταγραφικές κινήσεις και δη ο ΟΦΗ που έχει συγκεκριμένες εκκρεμότητες για να ολοκληρωθεί το εφετινό ρόστερ.

Η Κρητική ομάδα πηγαίνει δεδομένα για εξτρέμ και φορ, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν αποκλείεται να προκύψει και απόκτηση στόπερ. Πώς γίνεται αυτό; Εφόσον προχωρήσει η πώληση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, για τον οποίο ενδιαφέρεται εντόνως ο Ολυμπιακός Λευκωσίας του Γιάννη Πετράκη.

Προ ημερών προέκυψαν σχετικά δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον της κυπριακής ομάδας για τον αμυντικό του ΟΦΗ και σύμφωνα με πληροφορίες αυτά επιβεβαιώνονται αφού το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος ανέλαβε προσφάτως τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, επιθυμεί την απόκτηση του Πασαλίδη και διαπραγματεύεται με τον ΟΦΗ. Ο 62χρονος Κρητικός προπονητής ξέρει την ελληνική αγορά και είναι λογικό να στρέφει το ενδιαφέρον του εκεί για την ενίσχυσή της ομάδας του.

Ο ΟΦΗ δεν είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο και γενικώς δεν είναι αρνητικός στην πώληση του Πασαλίδη αρκεί βέβαια, ως είθισται σε όλες τις περιπτώσεις, να βρεθεί η φόρμουλα και να ικανοποιηθεί στο οικονομικό κομμάτι. Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να ακολουθήσει το δρόμο του Ουές, του φαν Ντάινεν και άλλων πολλών που αποχώρησαν εφέτος από τον ΟΦΗ και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα.

Το ερώτημα που γεννάται είναι αν θα υπάρξει προσθήκη στόπερ εφόσον ο 26χρονος αμυντικός περάσει από την πόρτα της εξόδου. Με τις μεταγραφές να ολοκληρώνονται μέσα Σεπτεμβρίου δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο ΟΦΗ να προχωρήσει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού αν και βάσει ρόστερ και επιλογών για αυτή τη θέση μπορούν να υπολογίζονται τόσο ο Μαρινάκης όσο και ο Λάρσον, όπερ σημαίνει πως θεωρητικά είναι καλυμμένος μέχρι την επόμενη μεταγραφική σεζόν. Φαίνεται πάντως πως έχει κάνει τη σχετική προεργασία στην αγορά.

Ο Πασαλίδης, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ έως το καλοκαίρι του 2024, αποκτήθηκε πέρυσι, μάλιστα ήταν από τις πρώτες μεταγραφές της προηγούμενης καλοκαιρινής περιόδου, ενώ την περασμένη σεζόν μέτρησε συνολικά 23 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο και 1 γκολ, στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξενέρωσε τον κόσμο και είναι με την πλάτη στον τοίχο!

Η μίρλα του κόσμου και η ανάγκη εξωτερίκευσης του πλάνου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.