Ο «πονοκέφαλος» του Νιόπλια

08:04 | 14/10/2021

Δύο (σημαντικές) εκκρεμότητες έχει ο προπονητής του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό

Το πρωτάθλημα επαναρχίζει αυτό το σαββατοκύριακο και ο ΟΦΗ έχει μπει για τα καλά σε ρυθμούς Αγρινίου. Όσο πλησιάζουμε στην Κυριακή, μέρα διεξαγωγής του αγώνα, τόσο αναμένουμε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τις αγωνιστικές εκκρεμότητες. Κυρίως τις δύο, αυτές των Λάμπρου και Ντουρμισάι.

Σήμερα, Πέμπτη, το απόγευμα ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία για την αναμέτρηση με την ομάδα του Αναστασίου και θα έχουμε μία πιο καθαρή εικόνα για τους δύο ποδοσφαιριστές στους οποίους στηρίζεται ο Νίκος Νιόπλιας για την ενδεκάδα της Κυριακής. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν φαίνεται να μην είναι σοβαρά, αλλά επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μας ας δούμε τι θα βγάλει η σημερινή προπόνηση. Εξάλλου μέχρι το Σάββατο και την τελευταία προπόνηση έχουμε δρόμο.

Το σίγουρο είναι ότι με Λάμπρου και Ντουρμισάι στα καλά τους, έχουμε δύο «καπαρωμένες» θέσεις στην ενδεκάδα. Λάμπρου αριστερά, Ντουρμισάι φορ και ο Καμάου στα δεξιά.

Υπάρχουν και ευχάριστα φυσικά και αφορούν τα χαφ αφού Ναμπί, Μεγιάδο και Τοράλ είναι πανέτοιμοι και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή του ΟΦΗ. Πρόκειται αν μη τι άλλο για απαραίτητους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που δίνουν έξτρα λύσεις στο τεχνικό επιτελείο, είναι οι λεγόμενοι game changers και σίγουρα είναι αυτοί που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο ματς με τον Παναιτωλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρόβλημα με Λάμπρου στον ΟΦΗ

Στις εγκαταστάσεις της Γιουβέντους ο Πουρσανίδης


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.