Πρόβλημα με Λάμπρου στον ΟΦΗ

14:27 | 13/10/2021

Η συμμετοχή του κόντρα στον Παναιτωλικό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς της Κυριακής (17/10) απέναντι στους Αγρινιώτες.

Ο Λάζαρος Λάμπρου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το επόμενο διάστημα, ώστε να φανεί αν προλάβει τη συνάντηση με τους «κυανοκίτρινους».

Η σχετική ενημέρωση: «Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (17/10) με τον Παναιτωλικό.

Οι Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης συμμετείχαν για μια ακόμη ημέρα στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, κάνοντας παράλληλα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν και οι Felipe Gallegos και Πραξιτέλης Βούρος, ακολουθώντας στη συνέχεια ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Fjorin Durmishaj.

Ο Λάζαρος Λάμπρου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού, ακολούθησε μέρος της προπόνησης και ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Devis Epassy, Vahid Selimovic, Abdul Weiss, Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής και οι Οδυσσέας Λυμπεράκης, Jonathan De Guzman και Boy Waterman, λόγω ίωσης. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (14/10), στις 16:00».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.