Ο προπονητής «τρώει» τις μεταγραφές

08:18 | 06/07/2019

Η ανάγκη για την εύρεση του νέου τεχνικού είναι στην παρούσα φάση μεγαλύτερη από την ολοκλήρωση των υπόλοιπων μεταγραφών στον ΟΦΗ.

Ο Όμιλος κινείται πλέον θέλοντας και μη σε διπλό ταμπλό. Παράλληλα, δηλαδή, με τις επαφές για την εύρεση προπονητή, συνεχίζει και τη μεταγραφική αναζήτηση.

Πρόκειται ουσιαστικά για δύο διαφορετικά «μέτωπα», τα οποία φυσικά έχουν κοινό παρανομαστή τον Γιάννη Σαμαρά, που τα χειρίζεται μαζί με τους συνεργάτες του.

Οι ενδείξεις φανερώνουν πως το σαββατοκύριακο θα κυλήσει ήρεμα και δε θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Ούτε για το ένα κομμάτι, ούτε και για το άλλο. Αυτή είναι η αίσθηση που επικρατεί, αν και «ποτέ μη λες ποτέ».

Σε περίπτωση, βέβαια, που έβαζε κάποιος στη… ζυγαριά τις δύο υποθέσεις, το αποτέλεσμα θα ήταν ξεκάθαρο. Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, δηλαδή, δίνει περισσότερο «βάρος» στο να τελειώσει με τον καινούργιο τεχνικό κι έπειτα να «κλείσει» τους επόμενους ποδοσφαιριστές.

Κάτι απολύτως λογικό. Όχι μόνο επειδή το θέμα έχει μπει στην τελική του ευθεία, αφού έχουν… προκριθεί οι τελικές περιπτώσεις, από τις οποίες θα προκύψει ο «εκλεκτός», αλλά και για καθαρά πρακτικούς λόγους.

Για να πιάσει αμέσως δουλειά και ν’ αρχίσει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας το «χτίσιμο». Είναι δεδομένο, εξάλλου, πως ο νέος… κύκλος μεταγραφών δεν αποκλείεται να τραβήξει αρκετά.

Αυτό, πάντως, δε σημαίνει πάλι πως αποκλείεται ν’ ανακοινωθεί πρώτα παίκτης και μετά ο προπονητής. Το ρόστερ έχει κενά, άλλωστε, με τις θέσεις του τερματοφύλακα και ιδιαίτερα των στόπερ να θέλουν ενίσχυση.

Υπάρχει, έτσι, ενδιαφέρον για το αν μέχρι την αναχώρηση για την Ολλανδία (11/07) θα έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Βέρα ή αν θα έχει τελειώσει κάποια μεταγραφή ή αν δεν θα έχει συμβεί τίποτα παραπάνω και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχίζονται.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tρεις προπονητές στην τελική ευθεία

Σε κλίμα συγκίνησης το «αντίο» σε Βέρα-Ίσις

Το… δώρο του Σαμαρά και η επιστροφή του Βαζ

Ανακοίνωσε τα φιλικά στο εξωτερικό ο ΟΦΗ

«Ναι» της ΕΡΤ στον ΟΦΗ - μετά τις εκλογές οι υπογραφές

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.