Tρεις προπονητές στην τελική ευθεία

13:46 | 05/07/2019

Ο ΟΦΗ έχει καταλήξει στην τελική τριάδα, εξετάζει τις περιπτώσεις με προσοχή και αποφασίζει τη Δευτέρα για τον νέο τεχνικό.

Η διαδικασία για την εύρεση του προπονητή στον ΟΦΗ κανείς δεν μπορεί να μπει με ακρίβεια αν αποδειχτεί χρονοβόρα. Βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και μία εβδομάδα, αλλά ουδείς γνωρίζει πότε θα τελειώσει.

Το σίγουρο είναι πως έχει πάρα πολλά επιμέρους κομμάτια, με την έννοια πως από το περασμένο Σάββατο, όταν και ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Βέρα, οι προτάσεις πέφτουν «βροχή».

Τα ονόματα των υποψηφίων είναι δεκάδες, όμως ξεκάθαρα ήταν λίγα εξ’ αρχής εκείνα που… γοήτευσαν στους «ασπρόμαυρους».

Η υπόθεση, έτσι, «προπονητής» στον ηρακλειώτικο σύλλογο μοιάζει με διοργάνωση, που βρίσκεται στη νοκ-άουτ φάση της.

Από τη στιγμή, δηλαδή, που άρχισε η διαδικασία της έρευνας για τον «εκλεκτό», οι άνθρωποι του ΟΦΗ «απέκλειαν» τεχνικούς, που δε διέθεταν όλο το «πακέτο» για ν’ αναλάβουν τα «ηνία» του Ομίλου.

 Και πλέον φτάσαμε στο σημείο, όπου την… πρόκριση στον-τρόπο τινά-τελικό έχει πάρει, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη τριάδα.

Το Capitano σας είχε ενημερώσει για την περίπτωση ενός νεαρού Έλληνα τεχνικού, για τον οποίο υπάρχει εξαιρετική άποψη, με τη μοναδική… ένσταση να είναι η έλλειψη εμπειριών.

Ο συγκεκριμένος προπονητής, πάντως, εξακολουθεί ν’ αποτελεί μια επιλογή για τον ΟΦΗ και, μάλιστα, ενδεχομένως να έχει και τις περισσότερες πιθανότητες για ν’ αναλάβει την ομάδα.

Εκτός από τον συγκεκριμένο, βέβαια, ως την τελευταία… φάση έφτασαν και δύο ονόματα από το εξωτερικό. Πρόκειται για τεχνικούς μεγαλύτερους ηλικιακά από τον Έλληνα, οι οποίοι έχουν αρκετές «παραστάσεις».

Το θέμα, επομένως, βρίσκεται στην τελική του ευθεία, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα τελειώσει άμεσα. Η λογική λέει πως την ερχόμενη εβδομάδα τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει.

Δεν υπάρχει, εξάλλου, η αίσθηση ότι μέσα στο σαββατοκύριακο θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν ο ΟΦΗ αναχωρήσει για την Ολλανδία (11/07) με το νέο προπονητή ή αν η υπόθεση… τραβήξει πιο πολύ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Τα δεδομένα για τον προπονητή και η μεγάλη μέρα

Ο... χαμένος Μιχόγεβιτς και η «γυμνή» άμυνα

Τι συμβαίνει με ΕΡΤ και ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.