Ο πρώτος δύσκολος στόχος του ΟΦΗ για το 2021

10:34 | 26/12/2020

Ο Όμιλος καλείται κόντρα στον Παναιτωλικό να σπάσει μια άσχημη παράδοση.

Η πρώτη αναμέτρηση του νέου έτους είναι εκτός έδρας για τον ΟΦΗ, που θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο (03/01), με στόχο να κάνει το ιδανικό «ποδαρικό» στο 2021.

Οι «ασπρόμαυροι» τα πάνε έως τώρα καλύτερα μακριά από το «σπίτι» τους, όπου μετρούν ήδη τρεις επιτυχίες, τη στιγμή που στο «Γεντί Κουλέ» έχουν μόλις μία.

Την ερχόμενη Κυριακή, πάντως, θα προσπαθήσουν να πετύχουν κάτι που δεν έχουν καταφέρει ποτέ μέχρι τώρα.

Να νικήσουν, δηλαδή, τους «κυανοκίτρινους» στην έδρα τους, σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος έως σήμερα έχει 4 «διπλά», ωστόσο τα 3 εξ’ αυτών είναι στο Κύπελλο Ελλάδας και το 1 για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Το Αγρίνιο γενικότερα δεν είναι και τόσο φιλόξενο, με τον ΟΦΗ να έχει γνωρίσει 11 ήττες, ενώ 3 αναμετρήσεις έχουν τελειώσει ισόπαλες.

Τελευταία επικράτηση του Ομίλου ήταν στις 19 Ιανουαρίου 2012, στο πλαίσιο των «16» του Κυπέλλου, όταν είχε κερδίσει 1-3.

Για τους νικητές είχαν σκοράρει τότε οι Σίσιτς, Μπούρμπος και Μάντζιος, ενώ το γκολ της τιμής των ηττημένων είχε σημειώσει ο Ρότσα.

Το ματς είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολο για το σύνολο του Γιώργου Σίμου, αφενός γιατί ο αντίπαλος «καίγεται» για βαθμούς κι αφετέρου επειδή και ο ΟΦΗ θέλει αποτέλεσμα για να μείνει μέσα στο… κόλπο των πλέι οφ.

Ο Ιανουάριος, εξάλλου, επιφυλάσσει ένα αρκετά «βαρύ» πρόγραμμα για την ομάδα του Ηρακλείου, που θα προσπαθήσει να ξεκινήσει μ’ ένα «τρίποντο», το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά και στο κομμάτι της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας.

Οι παίκτες του Σίμου, έτσι, με την επανέναρξη της δράσης πρέπει να εμφανιστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι και πνευματικά έτοιμοι, ώστε να κάνουν το πρώτο «βήμα» στην Αιτωλοακαρνανία.

Ακολουθούν πολλά δύσκολα παιχνίδια και ο ΟΦΗ θέλει ν’ ανοίξει αυτό τον… κύκλο των αναμετρήσεων με τρόπο επιτυχημένο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.