Ο Ρικάρντο προσφέρει ευελιξία

18:43 | 10/06/2020

Η επιστροφή του Βαζ στη δράση δίνει σημαντικές λύσεις στον Γιώργο Σίμο ενόψει ΑΕΚ (14/06).

Ο τραυματισμός του μεσοεπιθετικού του ΟΦΗ στον τετρακέφαλο δεν ήταν σοβαρός, όμως του στέρησε τη συμμετοχή του στην πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στον Άρη.

Ο 26χρονος, πάντως, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και είναι διαθέσιμος για την εντός έδρας συνάντηση απέναντι στην Ένωση, την παρθενική στο «Γεντί Κουλέ» στην εποχή του κορωνοϊού.

Πρόκειται για ένα αρκετά απαιτητικό παιχνίδι και η παρουσία του είναι, αν μη τι άλλο, σημαντική για τον Όμιλο και τον νεαρό προπονητή.

Δεδομένων των συνθηκών, με τους Τσιλιανίδη και Φερέιρα να βρίσκονται εκτός, αφού έχουν υποστεί ρήξη χιαστών, και τον Σεμέντο να μην μπαίνει καλά στη σειρά, ο Βαζ ενδεχομένως να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά, βέβαια, αν πάρει φανέλα βασικού, καθώς στις πτέρυγες της επίθεσης έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και ο Μάνος, ο οποίος στο «Βικελίδης» έστειλε ένα μήνυμα ανάκαμψης.

Είναι, πάντως, γεγονός ότι προσφέρει μια ευελιξία κινήσεων στον Σίμο, στοιχείο που σίγουρα τον ικανοποιεί. Και αυτό γιατί έχει τη δυνατότητα ν’ αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ, όσο και πίσω από τον φορ.

Ο Βαζ σε γενικές γραμμές είναι αρκετά πειθαρχημένος στο κομμάτι της τακτικής, δουλεύει πολύ και δεν… εγκατέλειψε ακόμη σε δύσκολες περιόδους, όταν δεν έβρισκε θέση στο rotation.

Ο 42χρονος τεχνικός έδειξε απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» πως προτίθεται να δώσει ευκαιρίες στο μίνι πρωτάθλημα του τίτλου, οπότε είναι πολύ πιθανό την Κυριακή (14/06) ο Πορτογάλος να συμπεριληφθεί στους πρώτους «11».

Και ο Ίβηρας έχει αποδείξει πως κάθε φορά που βρίσκεται στο χορτάρι τα δίνει όλα για να βοηθήσει τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μεταγραφική εγρήγορση ο ΟΦΗ

Στις επάλξεις ο Βαζ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.