Ο ρόλος του Σακόρ και μία απάντηση στον εαυτό του

SMS

Τα πλέι άουτ μπορούν (και πρέπει) να κάνουν τη διαφορά για τον Βαγιέμπα Σακόρ

Μετά τον τραυματισμό του επέστρεψε και με τον Νίκο Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία παίρνει χρόνο συμμετοχής και γίνεται ενεργό μέλος στην προσπάθεια του ΟΦΗ στα πλέι άουτ για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Βαγιέμπα Σακόρ, περί ου ο λόγος, μετράει μία συμμετοχή, την 1η αγωνιστική, με τον Βόλο (μπήκε στο 64ο λεπτό ως αλλαγή), ενώ πριν μετρούσε και τα 30 και κάτι λεπτά, πάλι ως αλλαγή, κόντρα στον Άρη στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Ο Νορβηγός, όμως, μετράει συνολικά 2.5 χρόνια στον ΟΦΗ, ήρθε με δυνατό βιογραφικό, με περγαμηνές, ήρθε με ταλέντο, αλλά ό,τι έχει αφήσει έως τώρα είναι σκαμπαναβέσματα στην απόδοσή του που φρενάρουν τα αγωνιστικά του «θέλω». Προφανώς στην εξίσωση θα μπουν και οι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν, αλλά κατά γενική ομολογία δεν έχει ξεχωρίσει και σίγουρα δεν έχει δείξει το μέγεθος αυτών που περίμεναν οι επικεφαλής όταν τον αποκτούσαν.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, με τα τωρινά δεδομένα... δεν υπάρχει κάτι δεδομένο ως προς το μέλλον του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει ο ίδιος να κάνει ένα δυνατό φίνις στα πλέι άουτ και να δείξει πράγματα. Να δείξει το ταλέντο του και τη θέλησή του. Ο ΟΦΗ τον έχει ανάγκη, αλλά και ο ίδιος έχει ανάγκη τον ΟΦΗ: για το επόμενο συμβόλαιο ακόμα κι αυτό δεν είναι με τον Όμιλο.

Ο Νίκος Νιόπλιας πάντως τον υπολογίζει και σιγά-σιγά τον ρίχνει στα «βαθιά» για να τον υπολογίσει ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Με δεδομένο ότι αποτελεί ακόμα μία λύση για τα χαφ, ο Σακόρ δεν πρέπει να περάσει... απαρατήρητος. Ειδικά τώρα που στα χαφ τα προβλήματα είναι αρκετά -με τελευταίο αυτό του άτυχου Στάικου- ο Νορβηγός μπορεί να αποτελέσει μία λύση. Εξάλλου και στο θέμα του κουβαλήματος μπάλας δεν υστερεί και μπορεί να βοηθήσει και σε αυτό.

Το θέμα είναι ότι ο Σακόρ έρχεται σε μία δύσκολη στιγμή για τον Όμιλο. Έρχεται δυνατός, μακάρι να έρχεται και αποφασισμένος. Το χρωστάει στον ΟΦΗ και στον εαυτό του. Η εικόνα του, πάντως, στο ματς με τον Βόλο πριν από τη διακοπή είχε θετικό πρόσημο και αυτό έχει τη σημασία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιτυχημένη επέμβαση σε Στάικο

Τι έχουν τα έρμα...

Ανεβασμένος ο Σολίς

Οριστικά εκτός ο ντε Γκουζμάν

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.