Ο Σεμέντο, ο ΟΦΗ και το «σενάριο» του Ολυμπιακού

SMS
09:03 | 06/04/2020

Το πορτογαλικό δημοσίευμα για Ολυμπιακό και ένας σημαντικός αστερίσκος στην υπόθεση.

Πορτογαλικό Μέσο επανέφερε στην επιφάνεια το θέμα του Λισάντρο Σεμέντο και συγκεκριμένα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την περίπτωσή του. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που ρεπορτάζ του εξωτερικού αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ αποτελεί στόχο άλλων ομάδων.

Αυτή τη φορά ήταν η «O JOGO», η οποία με δημοσίευμα στις 3 Απριλίου, δηλαδή την Παρασκευή, έκανε λόγο για ενδιαφέρον των Πειραιωτών: «Ο Ολυμπιακός άρχισε να σκέφτεται τον Σεμέντο μετά την μεταγραφή του Ποντένσε στη Γουλβς. Ο Σεμέντο ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης του πρώτου γύρου στην Ελλάδα και μπορεί να αποτελέσει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Είναι Πορτογάλος όπως Πορτογάλος είναι ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

o-jogo-semento.jpg#asset:191708


Όπως γίνεται αντιληπτό, το σχετικό δημοσίευμα της γνωστής πορτογαλικής ιστοσελίδας, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα υποθετικό σενάριο χωρίς να υπάρχει κάτι «χειροπιαστό». Βέβαια, στην περίοδο που ζούμε εν μέσω πανδημίας, είναι λογικό να μην υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη, αφού έχουν «παγώσει» τα πάντα στο ποδοσφαιρικό κομμάτι (και όχι μόνο).

Όπως είναι γνωστό, αναμφίβολα για τον ΟΦΗ η πιο δύσκολη υπόθεση είναι εκείνη του Λισάντρο Σεμέντο. Ο 24χρονος εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Φορτούνα Σιτάρντ με το buy out του να είναι ιδιαίτερα υψηλό. Όλα αυτά... προ κορωνοϊού. Με τα νέα δεδομένα και με τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τις ομάδες (μία εξ αυτών είναι η Φορτούνα) πολλά πράγματα αναμένεται να αλλάξουν.

Στον ΟΦΗ προφανώς θέλουν να διατηρήσουν τον παίκτη και τη νέα σεζόν, αλλά για να ξεκαθαρίσει το θέμα θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει η γενικότερη κατάσταση σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οσον αφορά στον Ολυμπιακό, πρέπει να τονιστεί ένας σημαντικός «αστερίσκος». Οι Πειραιώτες προφανώς εξετάζουν τα μεταγραφικά για τη νέα σεζόν (κάτι φυσικά που έχει κάνει και ο ΟΦΗ), μόνο που πρώτα πρέπει να ξεκαθαριστεί το θέμα του Πέδρο Μαρτίνς. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και οι «μνηστήρες» δεν λείπουν για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Μπορεί ο Σεμέντο να θεωρείται, σύμφωνα με την «O JOGO», επιλογή του Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτή τη στιγμή τους επικεφαλής της ομάδας απασχολεί το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού και η ανανέωση της συνεργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παστίτσιο, Netflix και... Europa League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.