Ο Σίμος απάντησε για τις επιλογές του

23:11 | 19/12/2020

Ποια η τοποθέτηση του προπονητή του ΟΦΗ για τις επιλογές του στο ματς με τον Άρη

Ο Γιώργος Σίμος αναφέρθηκε, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Άρη, στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στις επιλογές του στην ενδεκάδα.

Αρχικά, είπε: «Κλείνουμε το 2020 με ένα σκορ που δεν μας αρέσει. Κέρδισε η πιο αποτελεσματική ομάδα, ο Άρης διαθέτει παίκτες με υψηλή ατομική ποιότητα. Στις λιγότερες φάσεις από εμάς ο Άρης ήταν πιο αποτελεσματικός από εμάς».

Σε ερώτηση γιατί δεν έπαιξε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς πίσω, όπως έκανε με την ΑΕΛ, απάντησε: «Θεώρησα ότι αφού παίζει ο Άρης με έναν επιθετικό δεν υπήρχε λόγος να παίξουμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Επίσης, η απουσία του Ουές διευκόλυνε να παίξουμε τετράδα, αλλά και με τον Ουές πάλι με τετράδα θα παίζαμε».

Ερωτηθείς για το αν καθυστέρησε να αντιδράσει στο ματς με κάποια αλλαγή, υπογράμμισε: «Στο 20ο λεπτό ο Στάρτζεον άλλαξε πλευρά, πήγε στα αριστερά και νομίζω ότι είχαμε καλύτερη ισορροπία στα πράγματα. Άρα αυτό απαντάει στο ερώτημα».

Τέλος, σε ερώτηση του Capitano.gr στο γιατί προτιμήθηκε ο Βαφέας αντί του Σελίμοβιτς, ο κ.Σίμος είπε: «Το ποιος παίκτης θα προτιμηθεί έχει να κάνει με το τι βλέπω στην προπόνηση. Θέλω να υπάρχει δικαιοσύνη στις επιλογές».

Μετά το τέλος των ερωτήσεων, ο τεχνικός του Ομίλου ευχήθηκε για τη νέα χρονιά: «Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά. Γρήγορα να τελειώσει αυτή η περιπέτεια για όλο τον κόσμο. Ηταν μία χρονιά που είχε ωραία πράγματα αλλά και δυσκολίες, αλλά δεν μπόρεσε να τα χαρεί ο κόσμος. Ελπίζουμε να δώσαμε συναισθήματα στους φιλάθλους μας. Θέλω να ευχηθώ υγεία, να φύγει το κακό που μας έχει βρει.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Αρης 0-3: Μαύρα χάλια!

Τα highlights από τη βαριά ήττα του ΟΦΗ

Τα αρνητικά ρεκόρ του ΟΦΗ στον α' γύρο

Σίμος: «Κέρδισε η πιο αποτελεσματική ομάδα»

Η βαθμολογία μετά τη συντριβή του ΟΦΗ

Βούρος: «Μέσα από τις δύσκολες στιγμές χτίζονται οι χαρακτήρες»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.