Ο Σίμος για τα λάθη, τις απουσίες και τον ΟΦΗ που έρχεται

17:38 | 08/11/2020

Τι δήλωσε στην κάμερα του ΟΦΗ TV ο προπονητής του Ομίλου μετά τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» στο «Γεντί Κουλέ»

Ο Γιώργος Σίμος στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του στο πρώτο μέρος κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια, ειδικά μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Για το αγωνιστικό κομμάτι του ματς με τον Ολυμπιακό είπε:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου δεν βγήκαμε το ίδιο καλά, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε από μία στημένη φάση. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ποιότητα, αλλά και εμείς σε στιγμές που χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα δεχθήκαμε γκολ. Και με την ΑΕΚ ήρθαν έτσι και τα δύο γκολ. Έχουμε μπροστά μας δουλειά να κάνουμε. Δεν νομίζω ότι φοβηθήκαμε το ματς. Δεν υπάρχει λέξη φόβος στον ΟΦΗ. Στο πρώτο μέρος κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο».

Όσον αφορά στο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων και τη συνέχεια, ο Γιώργος Σίμος υπογράμμισε: «Εμείς πέρυσι την 1η Μαρτίου με τη Λαμία ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας. Στα πλέι οφ τα παιχνίδια ήταν παιχνίδια αξιολόγησης. Εφέτος έχουμε μία καινούργια ομάδα. Δεν έχουμε καταφέρει να είμαστε όλο το γκρουπ μαζί. Όταν γυρίσουν οι ποδοσφαιριστές θα βρούμε τον κατάλληλο σχηματισμό και τον κατάλληλο κορμό. Δεν έχουμε τους βαθμούς που θα θέλαμε, γίνεται προσπάθεια και χρειαζόμαστε δουλειά σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες».

Δείτε εδώ τι δήλωσε ο κόουτς του ΟΦΗ στη NOVA αμέσως μετά το τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.