Ο Σίμος, οι φίλαθλοι και οι αυξημένες απαιτήσεις

17:24 | 11/01/2020

​Ο προπονητής του ΟΦΗ, μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, η οποία αποτελεί τον πρώτο από τα τρία διαδοχικά εκτός έδρας ματς της κρητικής ομάδας.

O Γιώργος Σίμος αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες των τελευταίων αγώνων και στο γεγονός ότι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ έχουν αυξημένες απαιτήσεις από την ομάδα, μετά από την έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα.

''Έρχεται μια εβδομάδα αρκετά απαιτητική, αλλά είναι μέρος της δουλειάς μας. Οι παίκτες μας είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα για να κάνουν το καλύτερο που μπορούνε, αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Εκεί είναι όλη μας η συγκέντρωση. Θα πάμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο, και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Στα τελευταία παιχνίδια δεν έχουμε σκοράρει όσο τα προηγούμενα, δουλεύουμε πάνω σε αυτό ώστε να έχουμε καλύτερη αποτελεσματικότητα.

Έχω ξαναπεί ότι, οι φίλαθλοι της ομάδας, έχουν κάθε δικαίωμα με βάση την ιστορία και τη δυναμική του συλλόγου μας, να ανεβάζουν τις απαιτήσεις και τους στόχους της ομάδας μας. Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν δημιουργήσει όλο αυτό το διάστημα με τα αποτελέσματα εξίσου προσδοκίες προς τους φιλάθλους μας. Αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο και πρόκληση για εμάς, να έχουμε μια συνέπεια και μια συνέχεια σε αυτό που έχουμε ξεκινήσει.'', τόνισε μεταξύ άλλων ο κόουτς του ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αποστολή του ΟΦΗ για την Τρίπολη

Χτύπησε «κόκκινο» ο Τσιλιανίδης

Ο Μπούσης, η σιγουριά και οι μεταγραφές

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.