Ο Μπούσης, η σιγουριά και οι μεταγραφές

09:46 | 11/01/2020

Ο ΟΦΗ συνεχίζει το δρόμο προς τη γιγάντωση με προσεκτικά βήματα.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ο Μιχάλης Μπούσης συνεχίζει να είναι το «αφεντικό» της ΠΑΕ ΟΦΗ και αυτός που αποτελεί τον μεγάλο εγγυητή για τη συνέχεια.

Στις πλάτες του ο ΟΦΗ

Επί της ουσίας δεν άλλαξε κάτι. Ο ομογενής επιχειρηματίας ήταν, είναι και θα είναι αυτός που ηγείται της νέας προσπάθειας που άρχισε από τον Οκτώβριο του 2018 και άνθρωποι που τον γνωρίζουν έχουν να λένε για την όρεξη που έχει για τον ΟΦΗ, εξακολουθώντας να λειτουργεί με τους ίδιους ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα.

Μάλιστα, η παρουσία του στο Ηράκλειο τις προσεχείς μέρες (όπου αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά το ματς του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ») θα έχει την ξεχωριστή της σημασία, αφού θα έρθει όντας ο «νούμερο 1» του Ομίλου και ο μοναδικός χρηματοδότης.

Έρχονται και οι μεταγραφές

Στον ΟΦΗ όχι μόνο δεν αλλάζει κάτι, αλλά οι επικεφαλής συνεχίζουν να εκτελούν τα πλάνα τους, με τη δεδομένη χρονική στιγμή το βάρος να έχει πέσει στο μεταγραφικό κομμάτι. Η περίπτωση του Ουές ήταν μία κίνηση που θα μπορούσε να αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του χειμώνα αν ο Πλατανιάς δεν είχε «τσιτώσει τα πόδια του», αλλά αποτελεί μία επένδυση για το καλοκαίρι και φυσικά για τα επόμενα χρόνια. Αν μη τι άλλο αυτό δείχνει ότι στον σύλλογο δεν κοιτάζουν μόνο το «τώρα», αλλά και το «αύριο».

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο «τώρα» και στους παίκτες που θα έρθουν για να ενισχύσουν τον ΟΦΗ στο τρέχον πρωτάθλημα. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και σύντομα θα κλείσουν. Το γεγονός ότι έως τώρα δεν υπάρχουν ανακοινώσεις σημαίνει ότι δεν πρόκειται για ελεύθερους ποδοσφαιριστές και ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις παρουσιάζονται οι σχετικές καθυστερήσεις. Εξάλλου, στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα δεν είναι εύκολο να βρεις κάποιον ελεύθερο (μόνο κάτι αντίστοιχο της περίπτωσης Ουές), οπότε χρειάζεται περισσότερη υπομονή.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ παραμένει στη ρότα του και συνεχίζει να ακολουθεί τα βήματα προς τη γιγάντωσή του, με τον Μιχάλη Μπούση να ηγείται της προσπάθειας και να είναι το «αφεντικό» της κρητικής ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πήρε πάνω του ο Μπούσης

Πήρε εξιτήριο ο Σακόρ

«Καμπάνα» 8.500 ευρώ στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.