Ο Σίμος στάθηκε στην ουσία της νίκης επί του ΠΑΣ

20:00 | 29/11/2020

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε στην συνέντευξη Τύπου στην κάμερα του ΟΦΗ ΤV για τους λόγους που ο ΟΦΗ παρουσίασε αυτό το πρόσωπο.

Ο Όμιλος επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Γιώργος Σίμος στάθηκε στη σημασία της νίκης, αλλά και στη σημασία της βελτίωσης της ομάδας του.

«Έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι παρότι δεν είχε πολλές τελικές φάσεις. Είμαι ευχαριστημένος αλλά σίγουρα θέλω να παίξουμε καλύτερα. Κρατάμε πως πνευματικά ήμασταν πολύ δυνατοί και συνεχίζουμε. Πρέπει να δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα. Σίγουρα ο ντε Γκουζμάν είναι ένας σημαντικός παίκτης όμως πρέπει να βρίσκουμε λύσεις όταν λείπει κάποιο παιδί. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου δεν ήμασταν πολύ καλοί. Εχουμε εμπιστοσύνη σε όλο το υλικό μας και να παίζουμε όπως θέλουμε», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στην απώλεια του σπουδαίου Ντιέγκο Μαραντόνα: «Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ενέπνευσε το ποδόσφαιρο, έκανε εκατομμύρια γενιές σε όλο τον κόσμο να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο. Δεν έχει φύγει, δεν θα φύγει ποτέ, οι στιγμές που μας έχει χαρίσει, κάθε φορά που θα τις βλέπουμε, θα είναι μαζί μας. Αγαπήσαμε το ποδόσφαιρο από τον Ντιέγκο»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.