Ο Ταουσιάνης, ο Δερμιτζάκης και το μπαράζ Βέροια - ΠΟΑ

SMS
18:40 | 05/05/2022

Πολλά είναι τα κοινά σημεία ανάμεσα στους προπονητές των πρωταθλητών των δύο ομίλων της Superleague

Παύλος Δερμιτζάκης και Γιάννης Ταουσιάνης, είναι καλοί φίλοι και έχουν υπάρξει συνεργάτες στο παρελθόν, ενώ πιο παλιά ο πρώτος είχε ποδοσφαιριστή τον δεύτερο.

Μάλιστα, την σεζόν 2002-2003, η δεύτερη συνεχόμενη περίοδος που η Βέροια αγωνιζόταν στην χαμηλότερη κατηγορία, τερμάτισε πρώτη στον 3ο όμιλο της Δ' Εθνικής και πάλι όμως, όπως και φέτος, δεν πήρε απευθείας το εισιτήριο για την επόμενη κατηγορία και αναγκάστηκε να το διεκδικήσει σε αγώνα μπαράζ, με αντίπαλο τον ΠΟΑ, πρωταθλητή του 6ου ομίλου, το ματς έγινε στο ουδέτερο γήπεδο του Θρασύβουλου στη Φυλή.

Προπονητής της Βέροιας ήταν ο σημερινός Γενικός Διευθυντής της, Γιώτης Τσαλουχίδης ενώ προπονητής στον ΠΟΑ της ήταν ο τωρινός προπονητής της, Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος καθόταν στον πάγκο του Ατσαλένιου, ενώ αρχηγός της Κρητικής ομάδας ήταν ο Γιάννης Ταουσιάνης, τωρινός προπονητής του Λεβαδειακού.

Σε εκείνο το ματς, στις 21 Ιουνίου του 2003, η "Βασίλισσα" νίκησε με σκορ 2-1 (5'- 90' Καφές, 76' Τριανταφύλλου), κερδίζοντας την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.

πηγή: https://www.kerkidasport.gr/

φωτογραφία: action-images.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.