Ο Τάτσης απάντησε για τον αντίπαλο στα μπαράζ

20:20 | 05/05/2019

Έναν μικρό απολογισμό της σεζόν έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, ο τεχνικός της ομάδας μας, κ.Γιάννης Τάτσης ο οποίος ρωτήθηκε και για το ποια ομάδα προτιμά στα μπαράζ

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Πλατανιά στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω λίγο χρόνο σήμερα. Ηταν το τελευταίο ματς και ότι θα πω είναι αυθόρμητο. Ευχαριστώ το Θεό για αυτό που έζησα φέτος. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι προπονητής στον Πλατανιά. Τώρα από δω και πέρα δεν ξέρω που θα φτάσουμε, ας γίνει το θέλημα του Θεού.

Το ματς της χρονιάς για μας ήταν το πρώτο με τον Αήττητο. Όταν ήρθα δέκα μέρες πριν τη σέντρα στο μοναδικό φιλικό που έκανα προσπαθήσαμε να δούμε πως θα παίξουμε. Ολοι ήταν ακόμα απογοητευμένοι με αυτό που είχε συμβεί και κυρίως ο πρόεδρος. Υποβιβασμός, παίκτες είχαν φύγει, είχαμε αποκλειστεί από το Κύπελλο.
Επρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε εκείνο το ματς για να πάρουμε ψυχολογία για τη συνέχεια. Ημασταν μια ομάδα ενός μήνα. Ο πρώτος στόχος ήταν το χτίσιμο της ομάδας, να δούμε όλοι αν μπορεί να έχει αύριο και μέλλον. Να δούμε αν μπορεί να προχωρήσει και μέσα από τη δουλειά στο αθλητικό μας κέντρο να εκπαιδεύσουμε νέους παίκτες για να έχουμε σταθερότητα.
Τα αποτελέσματα ήταν καλά και ήμασταν ψηλά. Όμως, το Δεκέμβριο επέστρεψαν τα προβλήματα του παρελθόντος, καθώς εξαιτίας των προσφυγών ο πρόεδρος έπρεπε να πληρώσει πάρα πολλά χρήματα. Πάλι εκεί ο κ.Μαθιουλάκης στάθηκε όπως έπρεπε να σταθεί και περάσαμε ένα μεγάλο εμπόδιο, με αποτέλεσμα και αυτός να συνεχίσει και εμείς. Ημασταν ψηλά και είπαμε ότι στόχος πλέον ήταν η δεκάδα.
Προς το τέλος ο δρόμος μας έφερε στις πρώτες θέσεις και είδαμε ότι μπορούμε για κάτι παραπάνω και τελικά αυτό το καταφέραμε με τη 2η θέση. Τα συναισθήματα είναι πολύ όμορφα, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Στις ήττες ο πρόεδρος και ο προπονητής τα ακούν πρώτοι, αλλά και στις νίκες πρέπει να είμαστε δίκαιοι.
Ευχαριστώ όλους όσους είναι γύρω μου στην καθημερινότητα. Τον τεχνικό διευθυντή, Βασίλη Αμανατίδη, τον γενικό αρχηγό, Δημήτρη Μαθιουλάκη, τον γυμναστή, Θωμά Γιαννιτόπουλο, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Κώστα Γκολέμη, γιατί και εγώ χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει. Στη θέση αυτή δεν μπορείς να είσαι εγωιστής. Ο εγωϊσμός είναι ο εχθρός της ηγεσίας και της επιτυχίας.
Τώρα βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο. Και το δάσος είναι η επόμενη μέρα που είναι πολύ όμορφη, όπου και να ανήκουμε. Το μπαράζ, το οποίο είναι για όλους ένα τεστ. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Η ομάδα έχει βρει το δρόμο της. Θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε πιο δυνατή, να γίνει αυτοσυντηρούμενη, να βγάζει παίκτες.
Είμαι υπερήφανος για τη 2η θέση, αλλά και για την 3η αν τερματίζαμε εκεί. Εχουμε πετύχει πάρα πολλά».

Ερωτηθείς για το μπαράζ και ποια ομάδα θα ήθελε για αντίπαλο: «Θέλω να πείσω τους παίκτες ότι δεν πρέπει να έχουν άγχος. Θα είναι πολύ ωραία παιχνίδια, σε καλά γήπεδα, συνθήκες που μας ευνοούν. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Και στην επιτυχία και στην αποτυχία θα πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα. Θα μιλήσουμε και θα κάνουμε ότι καλύτερο για όσους αγαπούν αυτή την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απολογισμός με... ειδήσεις από τον Παπαβασιλείου

Στα μπαράζ και... περιμένει ο Πλατανιάς

Football League: Δείτε τα κυριακάτικα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Δείτε τη βαθμολογία της Football League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.