Ο τεχνικός διευθυντής της Φορτούνα αποκαλύπτει για Σεμέντο

ΟΦΗ

Δημοσίευμα ολλανδικού σάιτ για το ενδιαφέρον τεσσάρων ομάδων για τον Λισάντρο Σεμέντο και τη ρήτρα που υπάρχει.

Ο Λισάντρο Σεμέντο είναι εκ των MVP του εφετινού πρωταθλήματος και δη του ΟΦΗ, ενώ μετράει ήδη αρκετές ατομικές διακρίσεις. Οπως είναι λογικό και αναμενόμενο, πολλά βλέμματα έχουν στραφεί πάνω του, αφού η ποδοσφαιρική του αναγέννηση στον ΟΦΗ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ελληνικών και ξένων ομάδων.

Αυτό, εξάλλου, αποκαλύπτει στον Ολλανδό δημοσιογράφο, Tim Geurts, της ιστοσελίδας «De Limburger», ο τεχνικός διευθυντής της Φορτούνα Σιτάρντ, Sjoerd Ars.

Ο Ars μίλησε στο ολλανδικό Μέσο και αποκάλυψε ότι δύο ελληνικές και δύο ξένες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο. Δεν αποκάλυψε ποιες ομάδες είναι αυτές, ωστόσο αναφορικά με τις ξένες τόνισε ότι η μία προέρχεται από την Bundesliga και η άλλη από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη τόσο για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο όσο και για την καλοκαιρινή.

Θυμίζουμε ότι ο Σεμέντο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον ηρακλειώτικο σύλλογο από την Φορτούνα. Όπως έγραψε το Capitano.gr, το περασμένο Σάββατο βρέθηκε στο Ηράκλειο και είδε το ματς με την ΑΕΚ στο Γεντί Κουλέ ο μάνατζερ του παίκτη, Πάουλο Βερίσιμο.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας με τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ολλανδικής ομάδας -με τίτλο «Ενδιαφέρον για τον Σεμέντο από Ελλάδα, Γερμανία και Γαλλία»- κάνει μία αναδρομή στη μέχρι τώρα παρουσία του «Λύσανδρου» και καταλήγει με τις αποκαλύψεις αναφορικά με το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, αλλά και τη ρήτρα που υπάρχει.

Αναλυτικά το κείμενο της «De Limburger»:

«Ο Λισάντρο Σεμέντο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον διαφόρων ευρωπαϊκών ομάδων μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στην Ελλάδα με τον ΟΦΗ.

Ο μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται στα πλάγια, πέτυχε την περασμένη αγωνιστική το νικητήριο τέρμα εναντίον της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ επίσης λογίζεται ώς μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Τέσσερις ομάδες

Ο τεχνικός διευθυντής Sjoerd Ars, δήλωσε ότι δεν υπάρχουν επίσημες συζητήσεις για τον ποδοσφαιριστή, όμως έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από 4 ομάδες. Δεν θέλει να αναφέρει ποιες, όμως είναι 2 ελληνικές, μία απο την γερμανική Bundesliga και μία από την Γαλλία. Κάποιες από τις ομάδες επιθυμούν να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον Σεμέντο κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και άλλες την καλοκαιρινή.

Ο Σεμέντο δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ μέσα στο καλοκαίρι, μιας και ήταν υψηλόμισθος και και λόγω της πολύ μέτριας χρονιάς που πραγματοποίησε το 2018-2019, οι πιθανότητες να αγωνιστεί οως βασικός ήταν ελάχιστες. Στην Ελλάδα έχει ήδη σκοράρει 6 φορές και έχει ανθίσει ποδοσφαιρικά.

Εκατομμύρια

Ο ΟΦΗ έχει βάλει ρήτρα για την αγορά του Σεμέντο, όμως κατά τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, αυτή μπορεί να υπερκαλυφθεί σε περίπτωση που έχει η Φορτούνα μεγαλύτερη πρόταση από κάποια άλλη ομάδα.

Συγκεκριμένα ποσά δε θέλει να αναφέρει, όμως αναφέρεται ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως και το 2022 με την Φορτούνα, πράγμα που σημαίνει ότι αφήνει την τιμή του ανεπηρέαστη και αισιοδοξεί ότι αυτή θα ανέβει και άλλο τους ερχόμενους μήνες.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακόμα μία διάκριση για τον Σεμέντο

Το... νταμπλ του Σεμέντο

Στο Ηράκλειο ο μάνατζερ του Σεμέντο

Στον ΟΦΗ «δουλεύουν» το χειμερινό πλάνο

Μεγάλη συνέντευξη του Γιάννη Σαμαρά στο Capitano.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.