Στον ΟΦΗ «δουλεύουν» το χειμερινό πλάνο

09:32 | 06/12/2019

Οι προσθήκες καθορίζουν σε σημαντικό βαθμό τις αποχωρήσεις.

Οι ζυμώσεις ενόψει Ιανουαρίου έχουν αρχίσει στον Όμιλο. Σε λιγότερο, εξάλλου, από ένα μήνα ξεκινάει και επίσημα η χειμερινή μεταγραφική περίοδο, οπότε είναι λογικό να υπάρχει μια κινητοποίηση.

Στον ΟΦΗ, άλλωστε, αρέσκονται να οργανώνονται από νωρίς, οπότε είναι βέβαιο πως ξέρουν τι θέλουν, ξέρουν τι ψάχνουν και δεν αποκλείεται κιόλας να έχουν προχωρήσει κάποιες περιπτώσεις.

Οι «ασπρόμαυροι» επιθυμούν να λειτουργούν αποκλειστικά με το δικό τους τρόπο. Προσπαθούν, δηλαδή, στο συγκεκριμένο κομμάτι να κάνουν αρκετό καιρό πριν τον προγραμματισμό τους, ώστε με την έναρξη της σεζόν να μπαίνουν στην τελική ευθεία οι υποθέσεις τους.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος δεν πρόκειται να προβεί σε πολλές προσθήκες και το ζητούμενο είναι να γίνουν ποιοτικές κινήσεις.

Ο ακριβής αριθμός μεταγραφών δεν μπορεί να καθοριστεί, καθώς αστάθμητοι παράγοντες σε ορισμένες περιπτώσεις διαφοροποιούν τα δεδομένα.

Θα επιλεγούν, δηλαδή, ποδοσφαιριστές, που θα μπορούν να προσαρμοστούν άμεσα στη φιλοσοφία του Ομίλου και θ’ ανταποκρίνονται φυσικά στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας.

Τα κριτήρια επιλογής φυσικά δεν αλλάζουν. Όπως το περασμένο καλοκαίρι, έτσι και τώρα, στο προσκήνιο θα βρεθούν παίκτες σε καλή ηλικία, με προσωπικότητα, υψηλό κίνητρο και ποιότητα.

Οι επαφές, έτσι, στο επόμενο διάστημα αναμένεται να εντατικοποιηθούν, προκειμένου να «κλείσουν» κάποια «μέτωπα», είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Στην παρούσα φάση τα πάντα στον ΟΦΗ είναι υπό μελέτη, ωστόσο σύντομα το «σκηνικό» θα διαφοροποιηθεί και θα δρομολογηθούν ουσιαστικές εξελίξεις.

Και από την έκβαση των μεταγραφικών ζητημάτων θα κριθούν σχεδόν τα περισσότερα, όσον αφορά στις αποχωρήσεις.

Οι πιθανές αποχωρήσεις, πάντως, δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με μονάδες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής ή ενδεχομένως δεν έχουν ικανοποιήσει.

Αφορά και στην προοπτική μεταγραφής κάποιου από το τωρινό ρόστερ των «ασπρόμαυρων». Ουκ ολίγοι είναι εκείνοι που στον Όμιλο έχουν ανεβάσει τις μετοχές τους και η αξία τους έχει «εκτοξευτεί».

Πολλά ακούγονται, τα «σενάρια» δε σταματούν, οπότε δε θ’ αποτελέσει έκπληξη αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΟΦΗ στο Κύπελλο

Ο Κοσμάς άλλαξε θέση, όχι συνήθειες

Η ατυχία του Μάνου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.