Οι «7» και το βέτο για το θέμα των τηλεοπτικών

SMS
21:09 | 05/08/2020

Το θέμα των τηλεοπτικών είναι ακόμη ένα ζήτημα που πρέπει να λυθεί

Το θέμα των τηλεοπτικών είναι ένα ζήτημα που παραμένει στον αφρό της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας. Με τον Μπούση παρόντα, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Λαμία, Βόλος, Παναιτωλικός και Ξάνθη συναντήθηκαν, όπως διαβάσατε νωρίτερα, και αποφάσισαν να κινηθούν με κοινό μέτωπο πάνω σε αυτό το θέμα ξεκαθαρίζοντας ότι αν δεν βρεθεί λύση το πρωτάθλημα δεν αρχίζει.

«Δεν θα εγκρίνουν την προκήρυξη του επόμενου πρωταθλήματος, σε περίπτωση που δεν εξασφαλιστούν τηλεοπτικά συμβόλαια για το σύνολο των ομάδων της Super League 1», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν δίνοντας το έναυσμα για την επόμενη μέρα.

Οι προαναφερθείσες ομάδες, κατέστησαν σαφές πως επιθυμούν να θέσουν τις βάσεις για ένα πρωτάθλημα χωρίς ανισότητες, επιδιώκοντας να επανέλθει η Super League σε καθεστώς κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης, από την σεζόν 2021-22.

Το σημαντικότερο είναι ότι σε αυτό το κοινό μέτωπο βρίσκονται τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός που έχουν εξασφαλιστεί στο τηλεοπτικό κομμάτι, αλλά στέκονται στο πλευρό των «αστέγων».

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ με τον Μιχάλη Μπούση να ξεκαθαρίζει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο για να σωθεί και να βγει από το τούνελ της οικονομικής κρίσης που άφησε ο κορωνοϊός πρέπει να υπάρξει συλλογική προσπάθεια, δείχνει την επόμενη μέρα και το πώς πρέπει να αλλάξουν τα μυαλά όλων για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Το θέμα είναι ότι το ζήτημα των τηλεοπτικών είναι ακόμη ένα αγκάθι που πρέπει να ξεπεραστεί. Ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή δεν έχει συμβόλαιο σε αντίθεση με άλλες ομάδες με μικρότερη δυναμική που όχι μόνο εξασφάλισαν τηλεοπτική «στέγη», αλλά δεν ασχολούνται με τα προβλήματα άλλων.

Το σίγουρο, λοιπόν, είναι ότι το ζήτημα των τηλεοπτικών στο πρωτάθλημα θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα και μένει να δούμε τις επόμενες κινήσεις των 7 ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι θα φέρει η «μεγάλη Παρασκευή»

Η πρόσκληση της… αλλαγής

Παρουσία Μπούση συνάντηση επτά ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.