Ο Τσιλιανίδης, το gaming και οι δυνατοί αντίπαλοι

12:42 | 21/05/2022

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης μίλησε για το gaming, τους συμπαίκτες που παίζουν μαζί, αλλά και τον Σάλιακα που έχουν... κοντραριστεί.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή για το gaming, Game R1, της Cosmote και μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη για τα games, αλλά και πόσο τον βοήθησαν την περίοδο της μεγάλης απουσίας του λόγω του τραυματισμού. Ποιοι είναι οι συμπαίκτες του στον ΟΦΗ που μοιράζονται την ίδια αγάπη και ποια είναι τα αγαπημένα του παιχνίδια.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Από μικρό παιδί μεγάλωσα με όλες τις κονσόλες του Xbox. Οι γονείς μου με είχαν καλομάθει και μου αγόραζαν όλες τις κονσόλες. Μου αρέσει να παίζω games, με χαλαρώνει. Πλέον το gaming το έχω περιορίσει αρκετά, παίζω όταν έχω ελεύθερο χρόνο. Παλαιότερα, όταν ήμουν μόνος και είχα αρκετό ελεύθερο χρόνο, τις αφιέρωνα στο gaming. Τώρα παίζω κυρίως στις αποστολές, στο ξενοδοχείο και όποτε βρω ελεύθερο χρόνο.

Το gaming με χαλάρωνε στην μακροχρόνια απουσία μου λόγω τραυματισμού. Με βοηθούσε στο να μη κάνω αρνητικές σκέψεις. Ηταν μία ευχάριστη ώρα μέσα στην ημέρα.

Ξεκίνησα να παίζω ποδοσφαιράκια. Έπαιζα όλα τα Fifa από το '99 έως το 2018. Σταμάτησαν όλα όταν βγήκε το Warzone. Έχουμε φτιάξει μία ωραία παρέα που παίζουμε και γελάμε. Το gaming είναι όμορφη παρέα σε συνδυασμό με ωραίο παιχνίδι. Έχω φίλους από πολλά μέρη της Ελλάδας που τους γνώρισα μέσω του Warzone.

Αυτό το διάστημα παίζουμε με τον Ντουρμισάι, μαθαίνουμε λίγο και στον Ουές. Παίζουμε όταν μας βολεύουν οι ώρες. Στο Warzone ξέρω ότι ο Σάλιακας είναι πολύ καλός. Εχουμε παίξει μερικές φορές».

Δείτε τη συνέντευξη από το 4:55 του παρακάτω video:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.