Ο winner ΟΦΗ, οι Μαλαματίνες και η επόμενη πρόκληση

Απόψεις

Ο Σταύρος Καραΐνδρος σχολιάζει όσα άφησε η 11η αγωνιστική της Super League

Παίζει καλά κερδίζει, δεν παίζει καλά πάλι κερδίζει. Την ουσία την είπε ο Νιόπλιας, το βάθος του πάγκου. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που έφερε τη νίκη επί του (αξιόμαχου) Ιωνικού: αυτοπεποίθηση λέγεται αυτό. Ο ΟΦΗ έχτισε χαρακτήρα νικητή, υπό άλλες συνθήκες το χθεσινό ματς μπορεί να ερχόταν... 1-3.

Για φέρτε στο μυαλό σας τον περσινό ΟΦΗ που του πήγαιναν όλα στραβά κι ανάποδα. Πέρυσι το σουτ του Γαγιέγος θα πήγαινε στα... πουλιά, φέτος πήγε στη γωνία του Χουτεσιώτη. Άλλαξε ο ΟΦΗ, άλλαξε και η τύχη του. Επιστροφή στην κανονικότητα.

ΟΦΗ για ψηλά

Και τώρα 4η θέση, στο -1 από τον ΠΑΟΚ. Μην περιμένετε αφαίρεση βαθμών στον Δικέφαλο λόγω του ντου των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Άρη. Από τη στιγμή που συνεχίστηκε το παιχνίδι και έληξε κανονικά, κεκλεισμένων των θυρών και βαρύ πρόστιμο. Η ουσία, όμως, είναι ότι ο ΟΦΗ πρέπει να κοιτάζει ψηλά, το γράψαμε και την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι μόλις ένα πόντο από την τρίτη θέση, προσπέρασε τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος, δεν γινόταν άλλο, κάποια στιγμή θα έχανε και πλέον ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη.

Η πρόκληση με τον Ολυμπιακό

Μετά τον Άρη, ο Ολυμπιακός. Η πρόκληση. Αν δεν κερδίσει δεν χάνει τίποτα, αν κερδίσει θα κερδίσει πολλά περισσότερα από τρεις βαθμούς. Ματς διαφορετικών συνθηκών και υψηλών εντάσεων και απαιτήσεων. Το ξέρει ο Νιόπλιας, είναι "γάτα" σε αυτά, ο οποίος συνεχίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους. Μέσα του, όμως, χαμογελάει για την επιστροφή του Τσιλιανίδη που μπήκε αλλαγή την Κυριακή και φάνηκε σαν να μην έλειψε μία μέρα. Χαμογελάει και για τον Γιάννου που μπήκε και κέρδισε το πέναλτι. Πάντα τον πίστευε και από τη στιγμή που παραμένει στον ΟΦΗ, θα τον υπολογίζει. Όλους θα τους υπολογίζει πλέον με τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Οσον αφορά στον προσεχή αντίπαλο του ΟΦΗ, Ολυμπιακό, το πήρε το τρίποντο με τον Βόλο, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία. Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος και θα κατέβει στο "Γεντί Κουλέ" για να περάσει αλώβητος. Παίζει, όμως, με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και αυτός είναι ο ΟΦΗ (του Νιόπλια).

Στους «Ζωσιμάδες» η ΑΕΚ έφυγε με την εκτός έδρας νίκη αφήνοντας πίσω της την ήττα από τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός νίκησε δύσκολα τον Παναιτωλικό και είναι στο -1 από τον ΟΦΗ, ούσα (τουλάχιστον βαθμολογικά) η μόνη ομάδα που "απειλεί" τον Όμιλο.

Ντου και... ιπτάμενες Μαλαματίνες

Στο ντέρμπι της Τούμπας, ο Άρης που ηττήθηκε 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε 1-0 τον ΠΑΟΚ που ηττήθηκε 2-0 από τον Ατρόμητο, ο οποίος ηττήθηκε 6-2 από τον Αστέρα Τρίπολης. Τα παλαβά του πρωταθλήματος. Αλλοπρόσαλλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλοπρόσαλλη και ο Ατρόμητος.

Από το διπλό του Άρη θα μείνουν τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και έφεραν τη διακοπή σχεδόν όσο ένα ημίχρονο (περίπου 45 λεπτά). Ο Σκωτσέζος διαιτητής ξανάρχισε το παιχνίδι, παίχτηκαν 2 λεπτά και ο Άρης έφυγε με το τρίποντο, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ και τις... ιπτάμενες Μαλαματίνες.

Οι Μαλαματίνες, τα καθίσματα, οι κροτίδες και τα κυνηγητά από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ επανέφεραν το πρωτάθλημα σε... προ covid επίπεδα, στο σουρεαλισμό του πράγματος. Ο Δικέφαλος βυθίζεται στην εσωστρέφεια και με κακή ψυχολογία θα πάει να παίξει την επόμενη αγωνιστική με τον Ιωνικό για να ρεφάρει για τις δύο σερί ήττες.

Ένα είναι το ματς!

Η 11η αγωνιστική ήταν χορταστική, ο ΟΦΗ συνέχισε την ανοδική του πορεία, το πρωτάθλημα παραμένει ανταγωνιστικό εκτός της κορυφής όπου ο Ολυμπιακός δείχνει να μην είναι διατεθειμένος να... αυτοκτονήσει και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός του επόμενου Σαββάτου. Ναι, έχει και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός την Κυριακή, αλλά με το χέρι στην καρδιά ποιο ματς θα επιλέγατε να δείτε αν σας ελέγαν να διαλέξετε μόνο ένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Ιωνικός 2-1

Αποθέωση: Τρομερές στιγμές με Τσιλιανίδη!

Νιόπλιας: «Δείξαμε πως έχουμε βάθος σαν ομάδα, αλλαγές με Άρη»

OΦΗ - Ιωνικός: Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.