Σακόρ-υφαίος!

Απόψεις

Οι απουσίες «γεννούν» ήρωες και ο Σακόρ είναι ένας από αυτούς

Λες και ήταν... παραγγελιά. «Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, με τα τωρινά δεδομένα... δεν υπάρχει κάτι δεδομένο ως προς το μέλλον του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει ο ίδιος να κάνει ένα δυνατό φίνις στα πλέι άουτ και να δείξει πράγματα. Να δείξει το ταλέντο του και τη θέλησή του. Ο ΟΦΗ τον έχει ανάγκη, αλλά και ο ίδιος έχει ανάγκη τον ΟΦΗ: για το επόμενο συμβόλαιο ακόμα κι αυτό δεν είναι με τον Όμιλο». Παρασκευή 2 Απριλίου. Μία μέρα μετά, ο Βαγιέμπα Σακόρ κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του στον ΟΦΗ.

Ο Νορβηγός έδωσε απαντήσεις στον εαυτό του κυρίως, αλλά και σε όσους επιμένουν ότι ο ίδιος αδικεί την εικόνα του βάσει του ταλέντου του. Και φαίνεται ότι επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή, με τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο, που θέλει να τον διαχειριστεί έτσι ώστε να πάρει από αυτόν το μάξιμουμ που γίνεται.

Ο Νιόπλιας το είπε και στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΠΑΣ. Ασχολείται με τους παίκτες που είναι εδώ και μπορούν να βοηθήσουν. Δεν είναι ώρα για μεμψιμοιρία για τους τραυματίες. Ο Σακόρ είναι ένας από αυτούς που μπορεί να βοηθήσει.

Επέστρεψε σιγά-σιγά και προσεκτικά κόντρα σε Άρη και Βόλο. Η διακοπή του πρωταθλήματος τον βοήθησε ακόμα περισσότερο για να δουλέψει. Και στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν από τους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος του γηπέδου. Ακόμα και όταν στο δεύτερο μέρος έβγαλε μία κάποια κούραση, έπαιξε περισσότερο με το μυαλό του και τη σωστή διαχείριση του ίδιου του του εαυτού. Σωστά και όχι ανούσια τρεξίματα, μυαλό στο χορτάρι και σωστές επιλογές στα πόδια.

Αυτά τα παιχνίδια δίνουν αυτοπεποίθηση συνολικά, αλλά και ατομικά. Ο Βαγιέμπα Σακόρ παίρνει ώθηση για τη συνέχεια και ο ΟΦΗ παίρνει έναν ποδοσφαιριστή να τον ενισχύσει στη δύσκολη συνέχεια.

Το έχουμε ξαναγράψει. Οι απουσίες «γεννούν» ήρωες και ο Νορβηγός είναι ένας από αυτούς. Έτσι όπως είναι ο ΟΦΗ ουδείς περισσεύει και το σημαντικό είναι να το καταλάβουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Αυτό που μένει να δούμε, ως επόμενη... πίστα για τον Σακόρ, είναι η διάρκεια. Όχι ένα ματς και μετά... εξαφάνιση. Χρειάζεται διάρκεια. Τη θέλει ο ίδιος, είναι επιτακτική ανάγκη για τον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ:

Ο ΟΦΗ του Νιόπλια

Ναι, αυτός ο ΟΦΗ δεν πέφτει!

Ο Μεγιάδο «είναι» ο ΟΦΗ!

Η συνταγή του Νιόπλια: Τακτική, positioning και ψυχή

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.