Ο υποβιβασμός του Ιωνικού, o Φωτιάς και ο Εργοτέλης

SMS
10:09 | 14/05/2023

Δύο χρόνια πριν, ο Ιωνικός έκανε το αντίθετο.... δρομολόγιο στο αλήστου μνήμης ματς με τον Εργοτέλη στη Νίκαια

Επίσημα, από το βράδυ του Σαββάτου ο Ιωνικός θα ακολουθήσει τον Λεβαδειακό στην Superleague 2. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0, η Λαμία κατάφερε να ισοφαρίσει και εν τέλει να μείνει στην κατηγορία. Έτσι, μετά από δύο χρόνια, η ομάδα της Νίκαιας θα υποβιβαστεί στην 2η κατηγορία.

Θυμίζω ότι τέτοιες ημέρες, στο ίδιο γήπεδο, το 2021, τα χθεσινά κλάματα στεναχώριας της ιστορικής ομάδας της Νίκαιας έδιναν την θέση τους σε χαρά για την άνοδο στο ματς - τελικός με τον Εργοτέλη. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς θυμάστε το τι συνέβη τότε, σίγουρα οι φίλοι του Εργοτέλη δεν το έχουν ξεχάσει.Ένα ματς που ο Ιωνικός το κέρδισε με το ''έτσι θέλω'' και με την βοήθεια του διαιτητή Φωτιά, με την ομάδα του Ηρακλείου να μένει με την πίκρα, την αδικία και τον σύλλογο της Νίκαιας να πανηγυρίζει. Το χθεσινό παιχνίδι ξύπνησε μνήμες σε πολλούς ενώ οι ''κιτρινόμαυρες'' αναρτήσεις έκαναν λόγο για ''Θεία Δίκη''.

Και αν ο Εργοτέλης κέρδιζε εκείνο το ματς, το πιθανότερο είναι αυτή την στιγμή να μην αγωνίζονταν στην Α1 ΕΠΣΗ. Με την απαραίτητη υπενθύμιση, ότι ο διαιτητής Φωτιάς είναι ακόμα διαιτητής Superleague....

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.