Ο Ζαγοράκης, η επιβεβαίωση και... η άρνηση

SMS

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ως «εκλεκτός» του Αυγενάκη για την ΕΠΟ και η πρώτη άρνηση πριν τον «Ζαγόρ»

Πλήρης επιβεβαίωση του Capitano.gr αναφορικά με τον άνθρωπο που έχει στο μυαλό του ο Λευτέρης Αυγενάκης για πρόσωπο κοινής αποδοχής όσον αφορά στην προεδρία της ΕΠΟ.

Όπως πρώτοι γράψαμε, ο υφυπουργός Αθλητισμού όχι μόνο έχει στο μυαλό του πρόσωπο από την ομάδα του Euro 2004, αλλά ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές. Το Σάββατο, δύο αθλητικές εφημερίδες η LIVESPORT και η SPORTDAY έφεραν το όνομα αυτού στη δημοσιότητα. Πρόκειται για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος είναι ο νούμερο 1 εκλεκτός του Λευτέρη Αυγενάκη για πρόεδρος κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ.

Βέβαια, από το όνομα και τις σκέψεις μέχρι τις πράξεις υπάρχει πολύς δρόμος, αλλά είναι ξεκάθαρη πλέον η επιθυμία της Πολιτείας να εκμεταλλευτεί ανθρώπους από τη λεγόμενη «γενιά του 2004» για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, το όνομα του Ζαγοράκη είναι «κλειδωμένο», αφού και ο ίδιος είναι ζεστός και σύμφωνος με αυτό, αν και πριν τον «Ζαγόρ» προηγήθηκαν επαφές και με άλλους, πρώην συμπαίκτες του Ζαγοράκη στην Εθνική, οι οποίοι όμως αρνήθηκαν ευγενικά.

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.