Ο Ζαγοράκης και ο ΟΦΗ

SMS
09:20 | 25/04/2019

Τι έλεγε ο Θοδωρής Ζαγοράκης για τη νέα προσπάθεια του ΟΦΗ και το εγκάρδιο τετ α τετ με τον Ηλία Πουρσανίδη.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΗ το απόγευμα της Μ.Τετάρτης και όπως ήταν λογικό άπαντες θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να του πουν δύο λόγια. Όχι μόνο ευγνωμοσύνης και αγάπης για όσα έχει πετύχει, αλλά και... για τον ΟΦΗ.

Βλέπετε, πολλοί τον ρωτούσαν πώς του φαίνεται η νέα προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη στην κρητική ομάδα και το γεγονός ότι σε αυτή συμμετέχουν οι Σαμαράδες και ο Ηλίας Πουρσανίδης. Ο «Ζαγόρ» έλεγε μόνο καλά λόγια και μάλιστα συμβούλευε όσους τον ρωτούσαν να κάνουν υπομονή και να αφήσουν τη νέα διοίκηση να εργαστεί με ηρεμία για να πετύχει τους στόχους της. Εξάλλου, ο παλιός πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι υπέρ στο να μπαίνουν νέα και φρέσκα μυαλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οπως διαβάσατε και στο Capitano.gr, ο Ζαγοράκης είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Ηλία Πουρσανίδη, ο οποίος βρέθηκε στις Αρχάνες για να παρακολουθήσει τον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΗ. Οι δύο άνδρες ξέκλεψαν λίγα λεπτά και τα είπαν, με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής μας να εύχεται καλή συνέχεια στον «Πούρσα», στην προσπάθεια που κάνουν στον ΟΦΗ. «Μαθαίνω τα νέα σας. Υπομονή και όλα θα γίνουν, έχετε πολλά να δώσετε στο ελληνικό ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του Ζαγοράκη στον Ηλία Πουρσανίδη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.