«Όχι άλλους τελικούς, κουραστήκαμε!»

08:14 | 01/04/2019

Αναγνώστης του Capitano.gr έφτασε σε απόγνωση μετά την ήττα-μαχαιριά του ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη και σχολιάζει...

Είναι στιγμές που πραγματικά εύχεσαι να είχες χάσει με βαρύ σκορ παρά με αυτό τον τρόπο. Πάλι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο για ένα ημίχρονο, πάλι πήγαμε να χτίσουμε κάτι καλό και πάλι στο τέλος χτυπούσαμε το κεφάλι μας στον τοίχο.

Ο ΟΦΗ μας πίκρανε ξανά, πάνω που πιστέψαμε ότι πάμε για κάτι καλό. Κι εσύ, ρε Φερέιρα, βάλτο το ρημάδι, βάλτο να πάρουμε το διπλό να ελπίζουμε.

Διαβάζω τώρα για νέο «τελικό». Πάμε με τον ΠΑΣ να κερδίσουμε κι ο Θεός βοηθός. Προσωπικά, κουράστηκα. Μπούχτησα με τους «τελικούς». Για βάλτε τα κάτω να δείτε πόσους έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Κάθε αγωνιστική και ένα ματς-τελικός και μετά πάλι τα ίδια και ξανά και ξανά. Κούραση, απελπισία, ξενέρα.

Βγάζουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια. Αν πέσουμε θα φταίμε μόνο εμείς και κανείς άλλος. Μας δόθηκαν τόσες ευκαιρίες, είχαμε μπροστά μας τόσους βαθμούς σε πολλά παιχνίδια και φύγαμε με άδεια τα χέρια. Αυτό που γίνεται φέτος με τον ΟΦΗ είναι για να γραφτεί σε βιβλίο, τόση ξενέρα μαζεμένη.

Εγώ προσωπικά κουράστηκα. Θα είμαι στο πλευρό της Ομιλάρας με τον ΠΑΣ, αλλά ο οργανισμός μου δεν αντέχει άλλον «τελικό». Η κατάσταση θυμίζει άρρωστο στην εντατική πριν του τραβήξεις την πρίζα. Πόσο να αντέξουμε ακόμα;

Μ.Ν

*Αν επιθυμείτε να στείλετε το σχόλιό σας ή την παρατήρησή σας για κάτι που σας απασχολεί ή αποτελεί άξιο σχολιασμού, μπορείτε να το κάνετε στο inbox του Capitano.gr στο facebook ή στο e-mail: info@capitano.grTα κείμενα θα δημοσιεύονται στη σχετική στήλη "Inbox" χωρίς να δημοσιεύονται τα ονοματεπώνυμα των αναγνωστών, εκτός αν επιθυμούν οι ίδιοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αρης-ΟΦΗ 3-1

Δείτε τη βαθμολογία της Super League

Tι δήλωσε ο Χάιμε Βέρα στη συνέντευξη Τύπου

Η φοβερή απόκρουση του Σωτηρίου στο πέναλτι του Άρη

Όλα καλά με Σωτηρίου, βγήκε από το νοσοκομείο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.