Ο ΟΦΗ, η Αναγέννηση και τα παιχνίδια «δίχως αύριο»

SMS

Την Μεγάλη Τετάρτη, την ίδια ώρα (17.00), οι δύο ''τελικοί'' των ομάδων της Κρήτης

Βίοι παράλληλοι για τις δύο ομάδες μας, τις μοναδικές ομάδες Κρήτης που παίζουν ακόμα μπάσκετ στις Εθνικές κατηγορίες. Αναφέρομαι στον ΟΦΗ και την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου. Μπορεί να παίζουν σε διαφορετικές κατηγορίες, να έχουν εντελώς διαφορετικό ειδικό βάρος και στόχους στους ομίλους τους, όμως η πορεία τους στα πλέι οφ και πλέι άουτ μοιάζουν πάρα πολύ.

Δύο ομάδες που ξεκίνησαν τα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας, με 1-1 απέναντι στις αντιπάλους τους, κέρδισαν τα πρώτα ματς στην έδρα τους, έχασαν με μεγάλες διαφορές εκτός νησιού και τώρα επιστρέφουν στην Κρήτη για δύο απόλυτους τελικούς.

Συν τοις άλλοις, πιθανότατα θα έχουν και από μια σημαντική απουσία. Σίγουρη αυτή του Λεωνίδα Μπουμπάρη, ο οποίος έχασε τραυματίστηκε το Σάββατο στο ματς με τον Δούκα. Από την άλλη, αμφίβολος ο πολύτιμος Ραζής για την Αναγέννηση ενόψει Μ. Τετάρτης. Ο έμπειρος γκάρντ σε μια προσγείωση του στο παρκέ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ίδιο επιβαρυμένο του πόδι, και βγήκε εκτός αγώνα. Δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του.

Αμφότερες, αγωνίζονται την Μ. Τετάρτη σε ματς που αν χάσουν, χάνονται. Ο μεν ΟΦΗ υποδέχεται τον Δούκα (17.00 - ΒΑΚ), η δε Αναγέννηση τον Πορφύρα (17.00 - κλειστό Αρκαλοχωρίου). Η μια για την σωτηρία της, η άλλη για να συνεχίσει να ελπίζει στο όνειρο της ανόδου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.