ΟΦΗ χάρμα ιδέσθαι!

19:18 | 06/10/2019

Ο ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός και με τρομερή μπάλα επιβλήθηκε 4-1 του Πανιωνίου στο Γεντί Κουλέ.

Ο ΟΦΗ έκανε το 3Χ3 στις εντός έδρας αναμετρήσεις του και συνέχισε την καταπληκτική του πορεία στην Super League 1.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής δε συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες, αν και βρέθηκε να χάνει από νωρίς, και πρόσθεσε άλλους 3 βαθμούς στη συγκομιδή του.

Ο Σωτηρίου υπερασπίστηκε την εστία των γηπεδούχων και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης και Κοροβέσης.

Οι Νέιρα και Σακόρ ήταν τα δύο αμυντικά χαφ και ο Ναμπί ανέλαβε τον οργανωτικό ρόλο. Οι Τσιλιανίδης και Σεμέντο χρησιμοποιήθηκαν στις πτέρυγες της επίθεσης και στην κορυφή ο Φιγκεϊρέντο.

«Ψυχρολουσία» και απάντηση

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν με το «καλημέρα» τους προσανατολισμούς τους στο ματς. Περίμεναν πίσω από την σέντρα τον ηρακλειώτικο σύλλογο, που ανέλαβε από νωρίς τα «ηνία» του ματς.

Και ενώ οι παίκτες του Σίμου είχαν διάθεση να επιβάλλουν το ρυθμό τους, οι «κυανέρυθροι» έβρισκαν χώρους στις αντεπιθέσεις και στο 9’ προηγήθηκαν. Ο Μιλόγεβιτς έβγαλε μόνο τον Αραμπουλί, που με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 0-1.

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερνε να δώσει ουσία στην υπεροχή του, καθώς είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας, ωστόσο στην τελική προσπάθεια τα χαλούσε και δε δημιουργούσε προϋποθέσεις απειλής.

Στο 3’ είχε ένα επικίνδυνο φάουλ με τον Ναμπί και στην επόμενη καλή στιγμή του ισοφάρισε. Στο 31’ ο Τσιλιανίδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Σεμέντο με κοντινή προβολή σκόραρε.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν πλέον την ψυχολογία με το μέρος τους, ωστόσο στο 39’ το συγκρότημα του Παπαβασιλείου σκόραρε ξανά στην αντεπίθεση, αλλά το τέρμα του Παπανικολάου ακυρώθηκε από το VAR, αφού στο ξεκίνημα της φάσης δόθηκε φάουλ στον Παπαγεωργίου.

Ισοπεδωτικός

Ο ΟΦΗ μπήκε στην επανάληψη αποφασισμένος να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Οι Νέιρα, Ναμπί και Σεμέντο προβλημάτιζαν τους αντιπάλους, οι Φιγκεϊρέντο και Τσιλιανίδης πίεζαν ασφυκτικά και αφού ο Σεμέντο απείλησε στο 52’, τρία λεπτά αργότερα βρήκε τον Νέιρα, που γύρισε το κορμί του στο σημείο του πέναλτι και με σουτ σημείωσε το 2-1.

Η ομάδα του Ηρακλείου ήλεγχε απόλυτα τον αγώνα και ο Πανιώνιος εμφάνιζε σημάδια κόπωσης. Η επιβολή του Ομίλου ήταν ολοκληρωτική και στο 71’ ουσιαστικά τελείωσαν τα πάντα.

Τότε οι νικητές συνδυάστηκαν άψογα, ο Κοροβέσης σέντραρε και ο Τσιλιανίδης με μονοκόμματο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Το σύνολο του Σίμου ήταν απολαυστικό και στο 81’ ο Σεμέντο «χόρεψε» τον Παπανικολάου και με ωραίο πλασέ σημείωσε το 4-1, δίνοντας θριαμβευτικό τόνο στην επικράτηση του.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Σακόρ, Νάστος, Νέιρα (85’ Στάικος), Ναμπί (82’ Μάνος), Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέντο, Κοροβέσης (77’ Κουτρουμπής).

Πανιώνιος (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου (79’ Δούμτσιος), Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Τσιλούλης (59’ Καμαρά), Παπανικολάου (85’ Μασούρας), Μιλόγεβιτς, Αραμπουλί. 

Θυμηθείτε το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.