ΟΦΗ - Europa League: Από Τότεναμ και Μίλαν μέχρι... Μόσταρ

Απόψεις

Τι μπορεί να φέρει στον ΟΦΗ η κλήρωση της Δευτέρας

Ο ΟΦΗ θα είναι οριστικά στους αδύναμους του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League. H κλήρωση θα γίνει στις 31 Αυγούστου (Δευτέρα) ενόψει του νοκ άουτ αγώνα στις 17 Σεπτεμβρίου, σε μια από τις δύο έδρες των δύο ομάδων.

Αξίζει να τονιστεί, ότι φέτος λόγω και της πανδημίας το σύστημα και όλη η διαδικασία έχουν μια σχετική πολυπλοκότητα. Οι συνολικά 74 ομάδες που προέκυψαν από χθες θα χωριστούν σε 5 γκρουπ των 10 ομάδων και 2 γκρουπ από 12 αντίστοιχα. Έπειτα θα ακολουθήσει η κλήρωση.

Στα υποψήφια ονόματα για πιθανούς αντιπάλους του ΟΦΗ αλλά και του Άρη, κυριαρχούν μερικά σημαντικά Ευρωπαϊκά ονόματα όπως Τότεναμ και Μίλαν ενώ και ομάδες όπως Κοπεγχάγη, Γαλατασαράι, Γρανάδα, Βασιλεία, Ρέιντζερς, Ρόζενμποργκ και Παρτιζάν είναι σύλλογοι με μεγάλη εμπειρία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και καλό είναι να τις αποφύγει. Παρά το γεγονός ότι Ρόζενμποργκ, Παρτιζάν, Μάλμε και Λεχ Ποζνάν, καλύτερα θα είναι η κρητική ομάδα να μην πέσει απέναντι τους.

Από την Κύπρο υπάρχουν δύο ομάδες, ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων Λεμεσού, αμφότερες με δυναμική και φιλοδοξίες για την συνέχεια στο Europa League. Επίσης, στη λίστα βρίσκονται ομάδες στην... γειτονιά μας. Η Στεάουα Βουκουρεστίου από τη Ρουμανία, η Σκεντίγια από τα Σκόπια, δύο ομάδες από Κροατία, Χάιντουκ και Σπλιτ καθώς και η Μόσταρ από την Βοσνία.

Σίγουρα μια πιθανή κλήρωση για τον ΟΦΗ με μια εκ των Μάδεργουελ (Σκωτία), Νιου Σεντς (Ουαλία), Μπερ Σεβά (Ισραήλ), Κοβαλίνκα (Ουκρανία), Καϊράτ (Καζακστάν), Ζαλγκίρις (Λιθουανία), Άαρχους (Δανία), Χάρτμπεργκ (Αυστρία) ακόμα και με Σλόβαν Λίμπερετς ή Γιάμπλονετς (Τσεχία) μόνο απαγορευτικές δεν είναι. Είναι ομάδες που με βάση τα δεδομένα θεωρούνται οι πιο βατές από το γκρουπ των ισχυρών.

Επίσης, στο γκρουπ υπάρχουν: η Βόλφσμπουργκ από την Γερμανία, η Ντιναμό Μόσχας εκπροσωπεί την Ρωσία στον όμιλο των ισχυρών, η Μάλμε την Σουηδία, η Ρεμς από τη Γαλλία. η Βίλεμ την Ολλανδία και η Ρίο Άβε την Πορτογαλία. Ομάδες από καλά πρωταθλήματα και με ρυθμό στα παιχνίδια τους. Επίσης, προς αποφυγήν.

Aναλυτικά οι υποψήφιοι αντίπαλοι:

Τότεναμ (Αγγλία), Βασιλεία (Ελβετία), Κοπεγχάγη (Δανία), Βόλφσμπουργκ (Γερμανία), ΑΠΟΕΛ (Κύπρος), ΜΠΑΤΕ (Λευκορωσία), Γαλατασαράι (Τουρκία), Μάλμε (Σουηδία), Παρτιζάν (Σερβία), Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Γρανάδα (Ισπανία), Μίλαν (Ιταλία), Ρέιντζερς (Σκωτία), Μάδεργουελ (Σκωτία), Χάποελ Μπερ-Σεβά (Ισραήλ), Ρόζενμποργκ (Νορβηγία), Απόλλων Λεμεσσού (Κύπρος), Βίντι (Ουγγαρία), Ρίο Άβε (Πορτογαλία), Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία), Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία), Χάιντουκ, Σπλιτ (Κροατία), Σκεντίγια (Β.Μακεδονία), Ρεμς (Γαλλία), Κοβαλίνκα (Ουκρανία), Βίλεμ (Ολλανδία), Νιου Σεντς (Ουαλία), Γιάμπλονετς (Τσεχία), Λεχ Πόζναν (Πολωνία), Χάρτμπεργκ (Αυστρία), Αμπερντίν (Σκωτία), Μόσταρ (Βοσνία), Καϊράτ (Καζακστάν), Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθουανία), Άαρχους (Δανία)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Europa League: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΟΦΗ

Οριστικά στους αδύναμους ο ΟΦΗ

Πιθανή αντίπαλος του ΟΦΗ και η Τότεναμ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.