Η ευρωπαϊκή «ζαριά» του ΟΦΗ

13:53 | 18/06/2020

Τα νέα δεδομένα αυξάνουν τις ελπίδες του ΟΦΗ για το μεγάλο ευρωπαϊκό βήμα

Οι εξελίξεις στις διοργανώσεις της UEFA όπως αυτές παρουσιάστηκαν επίσημα στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, διαφοροποιούν την κατάσταση για τον ΟΦΗ όσον αφορά στην ευρωπαϊκή του συμμετοχή.

Πλέον, όλα τα ματς του Europa League μέχρι τη φάση των ομίλων θα είναι μονά, ακόμα και τα πλέι οφ (σε αντίθεση με το Champions League) και αυτό κατεβάζει λίγο το βαθμό δυσκολίας για την κρητική ομάδα.

Θυμίζουμε ότι ο ΟΦΗ μπαίνει στον 2ο προκριματικό γύρο και υπό φυσιολογικές συνθήκες, προ κορωνοϊού δηλαδή, θα έδινε δύο ματς για τον 3ο γύρο. Αν πήγαιναν όλα καλά και προχωρούσε μέχρι τα πλέι οφ, θα έδινε συνολικά 6 αγώνες.

Τώρα, θα δώσει σίγουρα έναν, αυτόν της 17ης Σεπτεμβρίου και αν τα πάει καλά και λίγο να τον βοηθήσει η τύχη (η κληρωτίδα δηλαδή) μπορεί να μπει στους ομίλους, αφού όλα τα ματς είναι νοκ άουτ. Όπερ σημαίνει με τρία ματς, εφόσον προκριθεί σε όλα, μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα.

Βέβαια, τίποτα δεν είναι εύκολο και προφανώς ανεβάζουμε ψηλά τον πήχη, αλλά με τα νέα δεδομένα και με το γεγονός ότι μειώθηκαν τα ματς και είναι νοκ άουτ, διαφοροποιείται εντελώς η κατάσταση.

Ο ΟΦΗ θα κάνει πρεμιέρα στην Ευρώπη στις 17 Σεπτεμβρίου, ενώ μία εβδομάδα μετά είναι προγραμματισμένος ο 3ος γύρος (24 Σεπτεμβρίου) και μία εβδομάδα μετά (1 Οκτωβρίου) τα πλέι οφ.

Όσον αφορά στις έδρες στα νοκ άουτ, αυτές θα βγουν μετά από κλήρωση όταν γίνει η κλήρωση για τα ζευγάρια κάθε γύρου.

Οι ημερομηνίες:

Προκρ. 1ου γύρου: 20 Αυγούστου

1ος γύρος: 27 Αυγούστου

2ος γύρος: 17 Σεπτεμβρίου

3ος γύρος: 24 Σεπτεμβρίου

Play off: 1 Οκτωβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Europa League: Σε νοκ άουτ ματς ο ΟΦΗ

Το καλεντάρι του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.